Bra start!

Godmorgon! 

Här har jag börjat dagen på bästa sätt. Hur lyxigt?

 

Duschade igår kväll och tog en helrekond med rakning av ben osv. Ser nu att jag måste ha rakat sönder på benet…. Ska bli intressant att se sängen när jag bäddar sen?

 

Milos 48 timmar efter sista kräkningen är förbi idag på dagen, så nu kan vi börja vistas bland folk igen. Idag är en stor dag för vår lilla minigris. Han ska få ta hål i örat idag, precis som sin stora idol Ronaldo. Han vet inte ännu om det bara blir ett öra eller om han ska våga i båda? Han är så spänd och förväntansfull. Tussen! ❤️

Jag tar givetvis med mig kameran och förevigar det stora. Ska bli spännande även för mamman. Hur ont kommer han tycka att det gör? Jag minns än idag hur ont jag tyckte det gjorde, å andra sidan är det ju 38 år sen jag gjorde det. Kanske har metoderna förändrats en smula? Haha…. Ett tag när jag hade salong så gjorde jag faktiskt hål också så jag vet hur proffsiga håltagningspistolerna är numera.

Du, vi hörs lite senare igen! ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Spännande med håltagning, min lillkille gjorde detta för något år sedan, inga problem alls, vill dom ha två så gör dom nog det samtidigt, för att dom skall slippa lida för mycket. Vilken liten coooling med hål i örat och allt ; ). Ha en fin dag, kram kram

al68
al68
8 years ago

Spännande med håltagning, min lillkille gjorde detta för något år sedan, inga problem alls, vill dom ha två så gör dom nog det samtidigt, för att dom skall slippa lida för mycket. Vilken liten coooling med hål i örat och allt ; ). Ha en fin dag, kram kram

Maria
Maria
8 years ago

Hej! Har kikat in på din blogg ett tag, men aldrig lämnat ngn kommentar-men nu måste jag minsann:)
Jag har två tjejer på 5 och 6 år, som tjatat om håltagning i öronen ett tag nu. Men jag är rädd för att de ska få bekymmer sedan, alltså under tiden det ska läka. Minns ju själv att det ömmade och man skulle snurra och rengöra varje dag..
Du måste berätta hur det går för lillkillen din, även efter några dagar hur det känns!!
..så får vi se, kanske döttrarna får sin vilja igenom ändå 😉

Tack för en fin blogg!(älskar dina recept-tips)!!

Maria
Maria
8 years ago

Hej! Har kikat in på din blogg ett tag, men aldrig lämnat ngn kommentar-men nu måste jag minsann:)
Jag har två tjejer på 5 och 6 år, som tjatat om håltagning i öronen ett tag nu. Men jag är rädd för att de ska få bekymmer sedan, alltså under tiden det ska läka. Minns ju själv att det ömmade och man skulle snurra och rengöra varje dag..
Du måste berätta hur det går för lillkillen din, även efter några dagar hur det känns!!
..så får vi se, kanske döttrarna får sin vilja igenom ändå 😉

Tack för en fin blogg!(älskar dina recept-tips)!!

aa
aa
8 years ago

När jag tog hål i öronen hos någon guld o silver/smyckesaffär så stack de bara hål i örsnibben med en nål och trädde sedan in små silverringar, läkringar som de kallades, vilka hade en liten böj på den delen som skulle in i det nytagna hålet, det gjorde mer ont än själva håltagningen. Detta var visserligen ”hundra år sedan” haha.

aa
aa
8 years ago

När jag tog hål i öronen hos någon guld o silver/smyckesaffär så stack de bara hål i örsnibben med en nål och trädde sedan in små silverringar, läkringar som de kallades, vilka hade en liten böj på den delen som skulle in i det nytagna hålet, det gjorde mer ont än själva håltagningen. Detta var visserligen ”hundra år sedan” haha.

Jungfrumamma
8 years ago

Min grabb har också hål i örat, gick hur bra som helst! 🙂

Jungfrumamma
8 years ago

Min grabb har också hål i örat, gick hur bra som helst! 🙂

Nästa inlägg

Footmask

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x