Podd, konst och tjejkväll

Halloj Fredagsmysare!

Minns ni att jag berättade att jag varit och spelat in en podd? Idag lanserades den och det första avsnittet som jag var med i släpptes idag.

20160322_144409

 

Här är vårt härliga lilla gäng som var med i det första avsnittet.

20160322_143920

separationspodden

Du kan läsa mer om allt och även hitta podcastavsnittet där jag berättar om min egen separation HÄR!

Jaha, idag har jag textat posters, sedan har jag också hunnit med att måla två tavlor.

artbyniiinis artbyniiinis IMG_8675

Jag har en husgud när det kommer till konst. Det är henne jag hämtat massor med inspiration ifrån. Det är min underbara fantastiska vän Sofia (Miss Living). Hon är så grymt duktig och faktisk en av mina konstidoler. Hon imponerar mig så himla mycket. Sen är hon typ världens finaste och gulligaste också och det gör inte saken värre. När vi var i Ystad hade vi dessutom så jäkla kul och blev alldeles pruttiga när vi drack en massa bubbel första kvällen. Love her! ♥ En soulmate och en ny vän som jag fått äran att lära känna.

IMG_8670

Idag blev också Magnus (x:et och stora barnens pappa) hemsida klar. Jag har ju hjälpt honom med den. Den blev riktigt bra tycker jag! Kika här vetja.

Ja, å nu sitter jag här i soffan. Kollat på Lets Dance precis och är alldeles sockerstinn. Ni vet när man inte äter socker i veckorna och så smäller man i sig en rejäl laddning såhär på fredagkvällen….ja då får kroppen typ sugarrush som heter duga. Sova gör vi sen…. 🙂

Nä, nu ska jag smajla till mig ett litet fotpull höll jag på att skriva…menade såklart fotpill. Hahaha…. Bästa som finns! Imorgon ska vi till Tonys föräldrar och grilla på dagen, svärfar har fyllt år nämligen. Mysigt att träffas. ♥

Tänkte jag skulle tipsa om mina instagramkonton också om du vill följa mig där, namnen är länkade:

ARTBYNIIINIS = Här lägger jag bara upp allt som har med min konst att göra.

LIVINGBYNINA = Mitt inredningskonto, ett konto där jag får nörda loss fullständigt.

NIIINISBAKOCHLIFESTYLEBLOGG = Världen länsta namn, denna kommer att ändras sen när jag flyttar min blogg. Men så länge beskriver den mitt konto rätt bra. Bakning och lite lifestyle. 🙂

Sen finns jag ju såklart på Facebook, namnen är länkade:

Niiinis Bak & Lifestyleblogg

Art By Niiinis

mrs network

Avslutningsvis måste jag tipsa dig om att om bara drygt en vecka kan du få gå på en superkväll (TJEJKVÄLL) på Hard Rock Cafe i Stockholm.  Här nedan får du all info:

Vi välkomnar ALLA ” Drivna tjejer i farten”
Till en kväll fylld med god mat, skönhet, hälsa, inspiration, kortare föredrag, tävlingar med fina priser , musik, Art by Niiinis” Nina Hermansson” Från Hela Sverige Bakar och ett fantastiskt tillfälle för nätverkande mingel.

Vi startar kvällen med plockmat från Hard Rock Cafe s favoriter och en bubblande fördrink.

Kvällens första talare är Ulrika Davidsson 5:2, Kokboksförfattare och kostrådgivare som ger sina bästa råd hur viktigt det är att anpassa kosten till den person som man är och berättar om sin egen metod ”Kickstart med Ulrika”.
Tanja Dyredand berättar om konsten att Stressa av, GHD ger snabba tips på styling, Lumene visar upp senaste färgskalan för vårnaglar, Nissan ger oss info om hur vi påverkas av ljudet omkring oss, Hela Sverige bakar ”Nina Hermansson” visar upp NYHETEN Art by Niiinis och mycket mycket mer……

Kvällen avslutas med en LYXIG Goodiebag.

Special erbjudande:
Manicure & Margerita 150kr 🙂

Kvällens samarbetspartners:
Lumene, GHD Styling, Bud to Rose, Birka Cruises, Nissan, Svenska Lant Chips, 5:2 Ulrika Davidsson, Allt för Föräldrar, Art by Niinis, Stressa av.se med Tanja Dyredand mfl

Det finns ett begränsat antal platser så skynda skynda, biljetter till kvällen köper du HÄR. 

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fnulan
8 years ago

Skit att man inte bor närmre!! Hoppas det kommer ett tillfälle/event eller annat kul som varar lite längre så vi kan umgås <3
Du är grymt driftig du vännen, heja dig!!! Puss

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
8 years ago

Puss finaste! ❤️ Hoppas vi ses snart!

Johanna
Johanna
8 years ago

Fina tavlor men rätt lika motiv.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Johanna
8 years ago

Ja… Så är det. Konst är ju vad man känner för att måla. Nu har det varit mycket ögon och näsor. Rätt vad det är känner man för något annat. Nästa tavla som jag har i åtanke är en halv fjäril…. Vi får se vad det blir av det?

Johanna
Johanna
8 years ago

Fina tavlor men rätt lika motiv.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Johanna
8 years ago

Ja… Så är det. Konst är ju vad man känner för att måla. Nu har det varit mycket ögon och näsor. Rätt vad det är känner man för något annat. Nästa tavla som jag har i åtanke är en halv fjäril…. Vi får se vad det blir av det?

Nästa inlägg

Banan & chokladpaj

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x