Auktion, fötter och frustrerad mamma

Hej alla! ♥

Jag blir alldeles stissig jag när jag följer auktionen på Tradera. Så fantastiskt! Auktionen på min tavla är redan uppe i över 1500 kr. Underbara människor! Man köper en målning samtidigt som man ger en slant till forskning om ALS. Så fint och så bra på nåt sätt.

tradera auktion

Vill du vara med så kikar du in HÄR!

Jaha, idag har det varit jobb på kontoret. Tillverkning och jobb vid datorn var det som stod på agendan. Kändes som en effektiv dag på nåt sätt. Svarat på mycket mejl också, när mejl som hänger över en betas av blir man tillfredsställd på nåt sätt.

IMG_8762

Ni må tro att jag både hållit tummar och läst på om vändningsförsök. Syster var in i morse och vändningsförsöket LYCKADES!!! Jiipppiiiii….. nu får vi se om bebis ligger kvar som den ska? Det får vi verkligen hoppas! Läkarna är så fantastiska!

IMG_8831 IMG_8832

Efter skolan var det dags för läxor. Milo halkade efter i förra veckan då han var magsjuk så då får man jobba ifatt.  Han är så duktig så men sen ledsnar han ur rejält och då får vi bara lägga ned. 🙂

IMG_8839

Min största bebis var hemma idag och åt lite. Som tur var hade jag lagat en av hans favoriter. Fiskgratäng, han har älskat det sen han var liten. Du ska få receptet på den sen. T.o.m Milo tog en till portion så den här rätten är verkligen en höjdare!

IMG_8844

Den här spilevinken var jobbig att få med in i duschen ikväll. Jag fick nog lirka med det mesta för att lyckas få in honom där, jag förstår att det var mitt i hans iPhone (Youtube) stund men duscha måste man även om det är iPhone tid. Sen när jag väl fått in honom där har jag svårt att få ut honom….. ”För mamma, det är såååå sköööööönt att duscha” säger han. Man ba: Ja, kom ihåg det nästa gång…. men det gör han ju inte. 😉

IMG_8843

Såhär frustrerad mamma blir man ibland. Haha…

IMG_8845

Den här är vårtrött tror jag. Han fladdrar omkring på kvällarna nu och man har nästan svårt att få in honom på kvällarna. När han fick sitt bett som gjorde att vi fick operera honom 3 ggr för böld så var han ute på natten och bråkade med en annan katt. Så nu tar vi in honom varje kväll….

IMG_8846

Har satt upp den här tavlan i vardagsrummet nu. Passar skitbra därinne…. 🙂

IMG_8848

Jag har precis gjort min favoritsysselsättning för tillfället. Sååå skönt att sätta sig i ett varmt fotbad med massage på kvällarna. Älskar´t! Mina fötter håller fortfarande på att släppa skinn efter min fotmask som jag gjorde förut. Snart kommer mina fötter att vara som små babystjärtar, det börjar redan se helt lena och perfekta ut. Längtar till all fnöske bara är putsväck! I samarbete med Maybeauty får Du just nu 30% rabatt på den här helt grymma fotmasken. Så istället för 249 kr betalar du 174 kr. Du anger rabattkod: Ninafoot30 eller så klickar du på den HÄR länken så dras 30% av direkt när du kommer till kassan!

Nu ska jag fortsätta kolla hur det går för lejonet George på Linda Lindorffs nya djurprogram. Ha en fin kväll! Stor kram! ♥

6
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
8 years ago

Jag hade samma problem som du i den åldern med en av sönerna. Eftersom han var väldigt bestämd och tävlingsinriktad i allt han gör, så bestämde vi tillsammans veckans duschdagar. Han fick själv bestämma dagar och sedan slank det ju alltid med en liten dusch efter träningar. Det där att få bestämma själv tyckte han var toppen och sedan hade vi inget tjafs om detta.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann
8 years ago

Bra tips! Kanske något jag ska anamma… 🙂

Ann
Ann
8 years ago

Jag hade samma problem som du i den åldern med en av sönerna. Eftersom han var väldigt bestämd och tävlingsinriktad i allt han gör, så bestämde vi tillsammans veckans duschdagar. Han fick själv bestämma dagar och sedan slank det ju alltid med en liten dusch efter träningar. Det där att få bestämma själv tyckte han var toppen och sedan hade vi inget tjafs om detta.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann
8 years ago

Bra tips! Kanske något jag ska anamma… 🙂

Nästa inlägg

Buda på min tavla på TRADERA – ”Gå mot ALS”

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x