Sorry!

Alltså, fy fasen! Nu har jag på riktigt dåligt samvete för att jag bloggat så jäkla sämst idag. Men….usch, den här dagen har varit så kaos på så många sätt. Allt började redan tidigt i morse. Jag fick larma på och av 7 ggr, haha! Alltså bara för att jag glömde något varje gång. När vi sen skulle cykla till skolan då upptäckte vi att Milos cykel hade punka. BLÖÖÖÖK! Sånt där kan få mig att typ vilja släppa allt och bara skrika rakt upp i luften. Typ tappa det. Som Michael Douglas i Falling Down typ.

 

Det började i alla fall bra, vi hade en mysig morgon. Ingen friktion. Allt flöt på fint. Vi hann t.o.m fota oss innan tandborstningen. Men sen blev det som sagt lite smått kaos…. 🙂

 

Sorry, ser inte så kul och glad ut men jag tog en cykeltur efter jag lämnat Milo. Först så började det också lite halvkackigt. Min Runkeeper app (den som hjälper en se fart, sträcka osv) hade försvunnit ifrån min lur. POFF – borta! Min lur har börjat sega som tusan så när jag skulle ladda ned den igen så tog det typ 147 år. Morr – så skitdåligt tålamod med sånt har jag. Skitdåligt verkligen! Men, det blev nedladdat till slut och jag kunde ta min cykeltur. Jag skulle promenerat men kände att jag ville göra nåt annat som kändes jobbigt. Det fick bli cykla, i en sjuk jäkla motvind. Oh my god vad jobbigt det var!

 

Idag tog jag en lunch med den här underbara människan. En soulsister. Hon är fotograf förstår ni och hon ska hjälpa mig med min nya header som jag ska fixa till bloggen flyttar härifrån den 5/5. Vi planerade lite idag och det kommer bli så braaaa! Men innan jag kom ner på möte med henne så höll det också på att barka åt helsicke. Jag satte mig nämligen för att skriva till dig, tänkte blogga om mammografin och allt det där. Nä, men då ringde underbara Fredrik. Vi snackade hans bokrelease och såna kul saker. Tjofaderittan! Kl var halv 12 när vi la på. Jag satt i soffan med träningskläder och skulle vara på stan till 12. Det blev ”turredurre” och kasta på sig lite smink och kläder.

Det konstiga kaoset fortsatte när Tony kom hem med den nya bilen. Den är paj. Eller nåt är paj. Sprillans ny bil. Paj! Så vi skulle starta den med startkablar med min bil…..regnet ööööste ned. Exet fick komma för min blixtrade under huven. Den startade och vi for till pappa för att lämna av lite grejer. Bilen var stendöd igen. Ja, så imorgon ska den lämnas in och förhoppningsvis lagas.

 

Sedan avslutades dagen med den tragiska nyheten om att en av mina tonårsidoler gått ur tiden, bara 57 år gammal. Vad händer med våra ikoner? Ikväll har jag spelat Purple Rain och skänker en tanke till Prince i himlen. ❤️

Du, imorgon ska jag vara en bättre bloggvän! Då ska vi ha FINFREDAG och mysa ordentligt. 😉

Kram & sov gott! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Ja fy en skitdag helt enkelt..med små ljusglimtar..så vi fokuserar på dom och det andra får bara passera.
Ja tänk att han som täckte mitt tonårsrum på alla planscher som man tog ut ut tidningen Okej är död.
Blir på riktigt ledsen och låter purple rain får gå i spelaren någon gång då och då idag!
Ha en härlig fredag 🙂

Berit
Berit
8 years ago

Ja fy en skitdag helt enkelt..med små ljusglimtar..så vi fokuserar på dom och det andra får bara passera.
Ja tänk att han som täckte mitt tonårsrum på alla planscher som man tog ut ut tidningen Okej är död.
Blir på riktigt ledsen och låter purple rain får gå i spelaren någon gång då och då idag!
Ha en härlig fredag 🙂

Nästa inlägg

Late late…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x