Ett spretigt blogginlägg

Hallihallå fredagsfirarSverige! 🙂

Herreminjeeee…. var tar mina dagar vägen? Jag fattar fasen inte. Just nu är jag inne i en sjukt hektisk period där jag behöver hinna med så mycket som möjligt. Alltså, helt sjukt är det! Men nu tänkte jag blogga loss om allt som hänt de senaste dagarna innan jag gör NÅNTING annat! 🙂

Har just kommit hem efter en galen dag. Har farit fram och tillbaka och jag känner hur gasen har tryckts ned hårdare och hårdare för varje tur jag tagit med bilen. Usch….man blir fartblind ibland och bara gasar. Känns som man har bråttom att fira fredag typ. Men du, nu ska jag berätta om uppsala och mammografin.

Usch, jag blir alltid så sjukt nervös. Försökte sitta och andas ned i magen utanför i väntrummet men hade såå svårt att hitta lugnet. Dock så är det ju så sjukt snabbt gjort. Max 5 minuter tar det. Men H-ETE vad ont det gjorde. Jag hade helt glömt bort hur det kändes. Hade för mig att jag inte tyckte det gjorde ont alls men satan i gatan. Jag hade med mig Tony som moraliskt stöd och han berättade att sist tyckte jag också att det gjorde ont. Aja, det är ju ingen längre stund man sitter fast sådär i nassarna. Men det är ju som att man kör en ångvält rakt över dom.. å när man tror att hon inte kan pressa dom mer så trycker hon till lite till på pedalen som pressar ihop de stackars skinnlapparna till oigenkännlighet. PSSST säger det så ser dom ut som utfläkta pizzor i den där mackapären. Att dom inte spricker? Hur gör ni med implantat? Alltså hur gör man då? Pressas implantaten i maskinen också? Jag har hört olika nämligen. Någon berättade att dom flyttat på implantaten och någon sa att man bara pressar dom rakt av.

IMG_8857 IMG_8855

Efter mammografin gick vi ut på stan och åt. Klockan var närmare halv 2 och våra blickar såg nog nästintill galna ut när vi letade ställe att äta på. Jag var sugen på kinamat och Tony hade kunnat äta en bäver typ. Så jag fick bestämma! 🙂

IMG_8858

Kinamat it is! Åh vad gott det var. Jag åt så jäkla mycket buffe så hälften hade varit nog. Det här stället hade märkt ut om det fanns gluten eller laktos i. LOVE IT! 🙂 Älskar såna ställen! Fifan vad det underlättar för en sån som mig. Jag brukar tänka att det ju  måste underlätta för dom med? Eller?

IMG_8859

Älskar min mans händer med dessa tatueringar på. Satt och smygtittade på hans händer när vi åkte hemåt och fotade också. Så snyggt med skjorta och kavaj och så tittar det ut en tatuerad hand. MJAO! 😉

IMG_8864 IMG_8861 IMG_8865IMG_8863 IMG_8862

IMG_8868

När vi kom hem åkte vi ut till pappa och lagade mat. Han är ju gräsänkling nu så vi åkte ut och servade honom lite. Dessutom hjälpte vi honom att tvätta husvagnen också. Så fin den blev! Vi gnodde som tokar så tacka fasen för att den blev fin.

IMG_8872

Kul att få med sig en av de stora barnen också, även om inte han var så vidare pepp på att tvätta husvagn inte.

IMG_8888 IMG_8884 IMG_8874

På vägen hem tvättade vi bilen. Man kan ha rätt kul i biltvättar. Visste ni förresten att jag inte tvättade bilen i en sån här tvätt på fleeeeera år pga att jag var så rädd för att fastna? Det var min största fasa…. att fastna i biltvätten. Haha.

fransar

Idag var jag äntligen och gjorde nya fransar igen! Som jag har längtat alltså. Idag testade jag något nytt som jag aldrig testat förut. Det är vanliga singelfransar blandat med volymfransar. Jag kan tycka att vissa volymfransar blir lite tooo much. Alltså, det ser ut som man häktat fast en solfjäder på ögonlocket liksom. Dessa är mixade med både och. Jag blev sååå himla nöjd, så glad att jag vågade testa. Jag har längd 11 och 12 mestadels. Sedan finns det upp till 8 olika storlekar i mina fransar för att man ska få dom så naturliga som möjligt. Nu kommer jag inte ihåg vad böjen var men det finns ju olika värden på själva böjen också. Det är mycket med det där alltså! 🙂 Jag gick till Lashes By Felicia idag, skitduktig tjej verkligen, HÄR kan du kika in till henne! HÄR har ni hennes facebookida också.  Vi började planera lite roligheter idag som vi kanske ska få ihop nu till våren. Ett sån ”fräscha till sig” event typ. Det vore nåt det!

IMG_8921

Nu är godiset upphällt och jag ska strax börja laga mat. Sitter och finurlar på något gott till efterrätt också. Får se vad det blir? Jag kommer nog kika in lite senare också, lagom till Lets Dance kanske. Hoppas du haft en härlig FINFREDAG och att du får en toppenhelg.

Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
8 years ago

Hej jag fick bröstcancer 2004 41 år gammal och har implantat i båda brösten. Jag gör vanlig mammografi men också ultraljud för att vara på säkra sidan. Min tumör syntes aldrig på mammografi men kändes och sågs på ultraljudet. Bra att går på dina kontroller.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene
8 years ago

Vad glad jag blir att du är ok! ❤️

Helene
Helene
8 years ago

Hej jag fick bröstcancer 2004 41 år gammal och har implantat i båda brösten. Jag gör vanlig mammografi men också ultraljud för att vara på säkra sidan. Min tumör syntes aldrig på mammografi men kändes och sågs på ultraljudet. Bra att går på dina kontroller.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene
8 years ago

Vad glad jag blir att du är ok! ❤️

Nästa inlägg

Hej!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x