Helggöror

Godmorgon! 

Ja här är det morgon, vi låg och ”snugglade” (vakna, somna om, vakna, somna om) till sent denna morgon. Så himla skönt. Milo kollade film på paddan och jag o Tony fick sova räv till långt efter 8. Så härligt och så lyxigt!

Igår var vi ute på tur med vår nya bil. Glömde ju ta bild på den men ska göra det idag. Vi åkte till Erikslund för att småshoppa lite. Dock så köpte jag jeans som blev lite för tajta så jag måste byta dom. MORR…så är det när man är för lat för att prova – så typiskt mig.

 

Det var ganska så lugnt på Erikslund såhär helgen före lönen. Riktigt skönt att gå runt då.

Tydligen höll denna lekplats på att göras om så det blev inget stopp vid den som det ALLTID annars blir.

 

Så glad för den här glassen faktiskt. Gluten – laktos – mjölk – sojafri är den. Bara att smaska i sig. 🙂

 

Köpte ett par jeans och en t-shirt jag skulle haft under kavajen igår när jag var konferencier på innebandygalan, men den blev alldeles för u-ringad så det var bara att glömma.

Tyvärr har jag inte en endaste bild från galan då jag inte hade nån med mig som kunde ta bilder. Men jag hittade ett litet (jäkligt knackigt) videoklipp från när vi delade ut EP-priset. HÄR hittar du det! 🙂

Jaha, nu ska jag ställa mig och baka lite. Sen har vi alla tre i lilla familjen fått bestämma vad vi ska göra idag. Milo beställde spela fotboll på en plan som ligger på väg till skolan efter sin fotbollsträning. Jag har beställt att få byta jeansen och sen få ta en fet Söndagsfika. Tony beställde det jag beställde så det var ju bra. 🙂

Vi hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
7 years ago

Den där glassen är riktigt god! Det är kul att få äta en ”riktig” glass och inte bara isglass 🙂

Eva N
Eva N
7 years ago

Den där glassen är riktigt god! Det är kul att få äta en ”riktig” glass och inte bara isglass 🙂

Nästa inlägg

Underbara lördag och kattskrälle

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x