Event + event = Trevligt

Men heeeeej!

Åh vad jag har saknat er idag. Jag har haft en dag som gått i ett så jag har tammetusan inte hunnit sätta mig förrän nu. Nu måste jag berätta allt om gårdagen för dig.

nina tåget

Jag fick skjuts av mamma till tåget igår. Jag hade alla mina brickbord brickor i en stor IKEA påse som jag kånkade runt på så det var ju superbra! Förresten, ni var några som frågade vad det var för väska jag hade häromdagen när jag visade den här på bloggen.

lidby living väska

Den här. Den är från min fina vän Malins märke Lidby Living. Åh vad jag älskar denna väska alltså. Jag skulle nog kunna ta med mig en tjock TV i den, den är såååå rymlig. HÄR hittar ni hennes fina hemsida med väskan, kika runt lite…hon har massor med fint! ♥

20160426_153253 20160426_153451

Igår var jag inbjuden till Tradedoublers bloggevent. Jag samarbetar med Tradedoubler  och igår blev vi inbjudna att få lite presetnationer ifrån företagen som samarbetar med Tradedoubler. Jättebra anordnat var det. Jag hann tyvärr inte vara kvar så länge då jag behövde åka till Hard Rock Cafe och fixa lite inför tjejeventet. Sprang på två trevliga bloggare från småstaden också, Linda.

IMG_9039

Jag lyckades dock få med mig en herrans massa prylar i form av goodiebags. Tyvärr har barnen redan ryckt åt sig diverse saker som fattas på bilden men fantastiska gåvor verkligen. CD-on, Lekmer, Bodystore, Gymgrossisten var det som var så generösa.

20160426_173357

Sedan var det dags att rusa vidare mot Hard Rock Cafe och Mrs Networks tjejkväll. Tanja Dyredand (holistisk livscoach) och jag. Dessa kvinnor är såååå inspirerande påså många olika sätt. Vilka kvinnor. De lever sitt intresse, de jobbar med det som är deras stora passion. Så fantastiskt på så många olika sätt.

20160426_183230 20160426_183255

Fina Tanja började med att få oss alla att varva ned och lära oss att andas oss lugna.

20160426_190038

Det dukades upp en härlig buffé åt oss.

20160426_183744 20160426_185009

Härligt med knökat ställe! ♥

20160426_184026 20160426_184121 20160426_184126 20160426_184132 20160426_184944 20160426_184949

Jag stod i min lilla höra och visade mina tavlor och mina målade brickbord.

20160426_184153

GHD var där och stylade hår. De visade också sina värstingprodukter i form av locktänger och plattångar. I´m in love. Fick en liten undervisning i hur man gör stoooora plattångslockar. Åh, så glad för det för nu kan jag. Kanske ska jag göra en video på det? Vad säger ni?

Han som gjorde lockarna på mig är från Australien och är superduktig. Jobbat för Toni&Guy i alla år och har så mycket erfarenhet. Kul kul! Mina extensions ser ut som kattskit då det är HÖG TID att byta ut dom så jag försökte förklara det för honom lite snyggt. Tänkte så han inte får en chock när han ser mitt skatbo. 😉

20160426_185024

Ulrikas bord med hennes härliga böcker. 

20160426_190008

Lumene var där och fixade lite snygga naglar.

20160426_194703

Jag presenterade mig själv lite snabbt. Jag gillar ju att stå och babbla i en mikrofon. 🙂

20160426_190928

Brunbrända Ulrika höll sin föreläsning.

Det blev en härlig kväll, jag träffade mycket nya människor. Så trevligt på så många sätt. Mer sånt! 🙂

Idag kör jag á natural och osminkat. Orkar inte idag. Jag har i alla fall träffat min fina svägerska idag – vi promenerade och käkade lunch ihop, hann hänga med mamma och syrran och var och kikade på deras nya lägenhet (SÅ FIN), handlat lite med Tony och nu sitter jag här och jäser med magen i vädret efter hemlagad pizza. Ska bjuda dig på receptet senare. Blev riktigt bra!

Vi kom hem sent igår och jag känner mig helt slut idag. Sov lite oroligt och känner verkligen av det idag. Det blir en tidig kväll för min del, lite häng i soffan och sånt.

Kommer ett recept på den goda hemlagade pizzan sen. Ha en fin kväll! STOR KRAM! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
8 years ago

Låter som en händelserik och mysig dag! Ja tack till en video om hur man gör såna lockar. Lyckas aldrig själv 😉

Diana - "La madre"
8 years ago

Men åh jag tyckte väl att du hade försvunnit bara. Men förstår att du hade mycket att göra med nästa event. Hoppas det gick bra. 🙂

Veronika
Veronika
8 years ago

Låter som en händelserik och mysig dag! Ja tack till en video om hur man gör såna lockar. Lyckas aldrig själv 😉

Anne
Anne
8 years ago

ÅÅÅ så mycket fint du har gjort:)
Vore super med en video på lite lockar, får aldrig riktigt till det..
En annan lite konstig fråga.. HUR smörjer jag ögonkrämen rätt?? Och vilken tycker du är bäst om man har lite svullnad?
Ha de gott//A

Diana - "La madre"
8 years ago

Men åh jag tyckte väl att du hade försvunnit bara. Men förstår att du hade mycket att göra med nästa event. Hoppas det gick bra. 🙂

Nettan
Nettan
8 years ago

Vilken dag du har haft! vad kul!, ja jag vill också se hur man gör sådana lockar och gärna tips på hur dom ska hålla en flängig dag på jobbet.

Anne
Anne
8 years ago

ÅÅÅ så mycket fint du har gjort:)
Vore super med en video på lite lockar, får aldrig riktigt till det..
En annan lite konstig fråga.. HUR smörjer jag ögonkrämen rätt?? Och vilken tycker du är bäst om man har lite svullnad?
Ha de gott//A

trackback
7 years ago

[…] Ytterligare en utställning hanns med på Hard Rock Café. […]

Nettan
Nettan
8 years ago

Vilken dag du har haft! vad kul!, ja jag vill också se hur man gör sådana lockar och gärna tips på hur dom ska hålla en flängig dag på jobbet.

trackback
7 years ago

[…] Ytterligare en utställning hanns med på Hard Rock Café. […]

Nästa inlägg

Förberedelser pågår……

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x