Godmorgon!

Goodmorning!

Självklart ska jag göra ett litet klipp på hur jag gör såna plattångslockar som jag fick lära mig. Kul, ni var fler som ville ha det. 🙂

Jag påbörjade detta inlägg redan kl 08.30. Med ett skrik kom jag på att jag ju hade möte på skolan kl 9 så det blev till att kasta sig ned till skolan i 300 blås, så det här med att jag sitter och äter frukost, det stämmer inte riktigt. 🙂

Idag är det redan torsdag och jag undrar lite var denna veckan tog vägen? Men har man en vecka som är knök är det lätt hänt att det blir lite så. 🙂 Jaha, jag har just varit och lämnat Milo på skolan, nu sitter jag och ska äta lite frukost och blogga innan jag drar till kontoret för att fortsätta tillverka posters.

dagens_outfit

Idag blev det lite casual och skönt! Ett av mina favvoplagg är ju verkligen denna poncho alltså. Måste skaffa i fler färger och former känner jag. Bästa bästa jag vet är att slänga på sig en slapp poncho som bara hänger på en liksom. Love it! Poncho från H&M, skor från Ralph Lauren (hittar ingenstans på nätet) och t-shirt från FEMME Collection. Dagens smycken kommer från Bud To Rose.

IMG_9057 IMG_9058 IMG_9060

Idag testar jag lipglosset jag fick i min goodiebag. Ett lipgloss från Ellos. Inte hade jag en aning om att dom hade smink? Men tammetusan, det har dom. Lipglosset känns väldigt bra, smidigt och lent. Gillar det so far, gillar också färgen. Denna heter Nude Coco och jag gillar den skarpt, HÄR hittar du allt smink på Ellos.

Nu ska jag jobba vidare efter denna lite ”kaosiga” morgon! Här inne blir det ett litet härligt recept på en galet god blåbärskaka, sen ska du få se mina fötter när dom är totalt fria från dött skinn och sådär härligt vårfräscha. Inte varje dag man skriver på bloggen att nån ska få se ens fötter…. haha, kändes lite ”weird” att skriva faktiskt.

Stor kram! ♥

(affiliate)

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
7 years ago

Grymt snygga kläder 🙂 Hoppas du mår bra, länge sedan nu. Ha en fin dag, kram kram Lina

Lina
7 years ago

Grymt snygga kläder 🙂 Hoppas du mår bra, länge sedan nu. Ha en fin dag, kram kram Lina

Fnulan
7 years ago

Asså, jag tränar och tränar på ”Dagens outfit inlägg” LÄR MIG SNYGGO!!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
7 years ago

Hahahaha! Jag gör det BAAAARA ibland. Haha…. varje dag skulle bli boring för jag klär mig mest bara skönt. 🙂 PUSS

Fnulan
7 years ago

Asså, jag tränar och tränar på ”Dagens outfit inlägg” LÄR MIG SNYGGO!!!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
7 years ago

Hahahaha! Jag gör det BAAAARA ibland. Haha…. varje dag skulle bli boring för jag klär mig mest bara skönt. 🙂 PUSS

Nästa inlägg

Hemlagad pizza – Pizzafyllning

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x