Tröttmössa

Go’kväll finisar!

Ja men visst är det fantastiskt att den här blogginnehaverskan fortfarande är vaken. Jag går ju efter årstider och ljuset jag så numera är det mer vanligt att jag är vaken såhär dags. Det är nu jag börjar bli lite normal i mina vanor. 🙂 Det är nu Tony får sin fru tillbaka kvällstid. Det är nu han inte längre bestämmer över kanalerna på TV:n kvällstid. Hehe….

Shit vilken effektiv dag jag haft idag. Jag älskar mina kontorsdagar för då får jag alltid så mycket gjort. Jag är också mycket mer effektiv.

Lite av det jag tillverkat idag. En lite rolig namntavla till en kund som beställde en sån här för flera år sedan. Sen hade det visst fötts en liten till i familjen så då måste ju den lille också få vara med. 🙂
HÄR hittar du min hemsida med alla texttavlor och mina konstmålningar.
Nä fifasen alltså. Nu klipper mina ögon. Go’natt, sov gott. Imorgon är det FINFREDAG! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saftig blåbärskaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x