”Fifan” säger mitt bäcken

Hallå på er! 

Jag har landat i soffan. Är heeeeeelt finito. Jag var verkligen ute och gick i över en timma idag. Mitt bäcken ba: Aaaaaaaaaj! Well well, jag är så jäkla stolt att jag gick så länge och så långt ändå. Bara gick och gick. Hade kompis Satu i andra änden av luren och swisch så hade jag gått och gått.


”These shoes were made to walk!” Älskar mina rosa adidas pjuck!

Annars så var vår dag lugn. Milo har fått vila. Ingen fotboll på dagen utan bara slappa. Han vill så gärna till skolan imorn då de har uppträdande så det har inte varit svårt att få honom lugn idag. Jag brukar hålla honom hemma någon dag om han är förkyld eftersom tempot är så högt, även om barn i skolåldern faktiskt får gå i skolan när de är förkylda och inte har feber så tycker jag det känns så hemskt att skicka en unge som snörvlar och snorar till skolan. Dessutom återhämtar han sig ju snabbare om man vilar lite emellan, så idag är han mycket bättre.Vi var ute och gick en liten promenad, han fick ta med sig bollen. ”Men bara om du håller dig lugn” sa jag bestämt. Där gick han i snigelfart och frågade om det var tillräckligt lugnt. Han har humor gossen min. Haha….


Apropå skor! Idag kom paketet med mina snyggingar till skor. Hade ett par såna här när stora barnen var små så jag fick en sån nostalgi när jag tog på mig dom. ❤️ ÄLSK!


Vi åkte ut till svärisarna för en fika. Jag tog dock med mig egen fika. Tänkte på det när jag knäppte bild på tallriken med fikabröd, tänkte på hur längesen det var jag åt sånt här? Jag som älskade Singoalla och de där ballerina kakorna. En köpt längd på ICA och bondkakor. Det kunde verkligen vara så jäkla gott alltså!


Milo ville (i vanlig ordning) lära sig trick, fotbollstricks. Om inte han blir fotbollsspelare när han blir stor, ja då jäklar ska jag äta upp en av mina läppstift. Haha…..äkta att jag satt här och tänkte att jag skulle komma på något som jag faktiskt KAN äta upp om han nu inte BLIR fotbollsspelare. Haha!

Vet ni vad jag gjort? Jag har köpt en påse bilar, jag ska faktiskt sätta mig och äta av den nu. Såååå jäkla gott!

Ha en mysig kväll!

Kram ❤️

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Proteinbars

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x