Läskande dryck

Idag när vi kom hem från fotbollen kände jag för en riktigt fräsch och läskande dryck i solen. Att sitta i värmen och titta på fotboll gör vem som helst törstig. Sen kände jag att jag blir så inspirerad av vissa bilder på min instagram som är sådär inspo med ett glas med hallon och grejer i. Så jag tänkte fifan, jag gör det också. Hur svårt kan det vara?

IMG_9219IMG_9222IMG_9223IMG_9224

Den här drycken var verkligen läskande och dessutom helt fri från socker och onyttigheter. Jag hade bara i äppel/päron bubbelvatten, frysta hallon och några blad mynta. Voila så har man världens fräschaste dryck en varm sommardag. Det var överraskande fräscht och läskande så alla dessa inspobilder man sett på såna här glas med hräligt att dricka i är nog så goda som de ser ut tänker jag. 🙂

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Soccermom

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x