Mättande hallonsmoothie

Igår när det var varmt och inte var hungrig alls så slängde jag ihop en smoothie. Alltså den är så fantastiskt jäkla skitgod! Milo tycker också om den och äter den gärna. Jag vet inte hur ni är men jag blir verkligen inte hungrig när det är varmt, dock så mår jag som en påse skridskor om jag inte äter så jag måste få i mig nånting!

IMG_9211IMG_9213IMG_9217

Den här smoothien gör du enkelt såhär:

1 banan
½ dl frysta hallon
2½ dl havremjölk (eller vanlig mjölk)
lite myntablad (valfritt)
½ dl havregryn

Gör såhär:

Lägg allt i en blender och kör runt i några minuter. Det ska blir en len härlig smoothie. Dekorera med hallon och några myntablad så ser den också jättetrevlig ut. Mättande och väldigt gott!

Måste tipsa dig om världens bästa blender som jag har. Den är från BOSCH och är en revolutionerande tyst blender. Den förra jag hade lät som ett reaplan, inget vidare att göra en smoothie till frukosten när resten av familjen sover. Den här låter inte alls farligt. Detta är den tysta blendern på marknaden faktiskt. Man kan prata i vanlig ton precis bredvid. Du kan krossa is med den, göra smoothie och tjoppa grönsaker. Jag gör typ allt i den här rackarn. HÄR hittar du den!

IMG_9268IMG_9269

8
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skönhets och morsdagstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x