Daniel Wellington

Nu tänkte jag tipsa dig om ett litet erbjudande. I samarbete med Daniel Wellington så ska du få lite härliga rabatter förstår du. Jag har haft Daniel Wellington i mitt liv sen barnen blev tonåringar typ. Det var ju väldigt trendigt med dessa klockor bland ungdomar. Armbandet var ofta vit och blårandigt. Riktigt snygga redan då. Det jag inte visste var att Daniel Wellington klockor riktar sig till mammor och pappor också. Dom är såååå snygga!

daniel_wellington_classy_st_mawes

daniel_wellington_classy_st_mawes

HUR SNYGG?

Det är små stenar istället för siffror som glittrar sådär sjukt mycket i solen. Svårt att fånga på bild dock. Armbandet är i skinn och mitt armband är sådär mörkt brunt och redan efter några användningar mjuknar det och blir efter min egen handled. ÄLSKAR`T!

daniel_wellington_classy_st_mawes daniel_wellington_classy_st_mawes

Detta är en dammodell. Man kan välja vilket armband man vill ha och i vilken färg man vill få runt urtavlan. Jag valde brun med roséguld runt. Såå snyggt! ♥

daniel_wellington_classy_st_mawes daniel_wellington_classy_st_mawes

I samarbete med Daniel Wellington får jag nu ge dig en rabatt på dessa klockor. Med rabattkoden NINA15 får du hela 15% rabatt på en klocka. HÄR hittar du den klockan som jag har, HÄR hittar du hela sortimentet.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa A
Åsa A
8 years ago

Alla deras klockor är så snygga! En klocka från DW står högt upp på min önskelista när jag fyller 40. Trevlig helg! //Åsa, Örebro

Åsa A
Åsa A
8 years ago

Alla deras klockor är så snygga! En klocka från DW står högt upp på min önskelista när jag fyller 40. Trevlig helg! //Åsa, Örebro

Nästa inlägg

Magisk rabarberpaj med kokosfyllning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x