Fredagkväll

Hej alla fina! ♥

Ni är JÄTTEMÅNGA som skrivit till mig på olika sätt angående BLOGLOVIN! Jag håller på och sliter mitt hår med den förbannade BLOGLOVIN vill jag bara säga. Jag får det inte att funka. Man måste nämligen ta kontroll över sin blogg, jag gör som det står att jag ska göra men inte fasen får jag kontroll över den. Så jag är jätteledsen, ännu har jag inte koll på det. Har försökt med allt där men lyckas inte. Ska fortsätta försöka när jag är lite piggare och har lite mer tålamod. Just nu vill jag stoppa upp BLOGLOVIN i röven, typ så irriterad är jag när jag inte får det att funka! Haha…. 😀 Nä, men jag kämpar på med det. Jag låter er veta så fort jag hittat en lösning på det.

IMG_9412 IMG_9415

Nog om BLOGLOVIN just nu. 😉 Här hemma har vi haft tacokväll. Åh vad gott det var! Kan du tycka att det smakar väldigt olika gott från gång till gång? Det tycker vi. Ibland är det liksom ok…. och så ibland är det bara WOW gott. Idag var det de sistnämnda. Nu har jag jobbat här och suttit alldeles för länge igen. Hmm… att sitta och jobba en fredagkväll efter 9 är inte ok. Nä, skärpning Nina. Dock så kan det vara så avkopplande att jobba på kvällen ibland. När lugnet lagt sig, TV:n står på i bakgrunden och så. Men något i mig säger att jag inte får sitta och jobba en fredagkväll.

Du, jag hittade en lista som jag tyckte var lite rolig. Älskar att läsa bloggar som gör listor på deras personlighet eller annat skoj. 🙂

1. Din favoritstund på dagen?

Får man välja 2? Jag är en morgonmänniska och njuter av morgonen. Då när alla vaknar och mörkret och natten är över. Detta beror nog mycket på all nattångest jag haft genom åren. Natten har många gånger varit något jobbigt och läskigt för mig så när morgonen kommit så har den fått mig att må bra igen. Jag tror att det är det som sitter i. Sen är jag morgonpigg och har som mest energi på morgonen. Sedan älskar jag kvällen. När lugnet lägger sig och familjen samlas vid TV:n. Då är jag lycklig i bröstet. ♥

2. Tre bra saker i ditt liv.

1) Mina barn såklart. Är så otroligt stolt och lycklig över dom. Det absolut bästa jag har i livet.
2) Min resa jag gjort med mig själv. Hur jag utvecklats och hur jag vågade ta tag i saker som tyngt mig och gjort att jag mått så dåligt under så många år. Att den resan också gjorde att jag vågade satsa på att blogga på heltid och tog mig hit där jag är idag.
3) Tony, han är min stora starka stöttepelare i livet. Är så glad att jag åkte till Sälen den där mörka novemberhelgen då jag träffade honom. Han är så viktig för mig. Min största kärlek i livet. Sen måste jag säga min mamma & pappa också, så tacksam att de finns. ♥

3. Ett mål du har nått

Att göra min resa. Att djupdyka i själen, gå i terapi och hitta tillbaka till mig själv igen.

4. Beskriv den bästa sortens överraskning.

Åh jag älskar överraskningar. Jag älskar att bli överraskad, men jag älskar nog ännu mer att få överraska någon annan. Jag är stoneface och skulle aldrig avslöja en överraskning. Det bästa sättet att överraska mig är nog att verkligen lyckas överraska. Detta kan bero på att Tony är lite…ja hur ska jag säga… dålig på att hålla hemligheter. Han lyckas aldrig hålla tyst om det så jag blir aldrig överraskad för han har redan avslöjat det när det ska hända. Haha… Nä  men, en hotellhelg med barnvakt löst, gott att äta, ligga i sängen och kollar filmer, kanske en middag med vänner, kanske lite shopping eller nåt sånt. Åh! Jag älskart!

5. Vad skulle du vilja göra imorgon?

Jag skulle vilja att det blir en solig morgon. Att vi gick ut på en morgonpromenad tillsammans i lilla familjen. Jag skulle vilja snickra lite på mitt utekök som jag håller på och planerar. Ta en fika på stan. Baka lite. Lite skönt helghäng sådär.

6. Din högsta prioritet i livet?

Mina barn! Dom är ju i ens tankar jämt!

barnen 2

Ha en mysig kväll nu! Kom ihåg att du är viktig för någon, att du är älskad och viktig. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
7 years ago

Vilken fin bild på dej och dina killar…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenni
7 years ago

TACK! ♥

Eva N
Eva N
7 years ago

Jättefin bild på dig och dina söner! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva N
7 years ago

TACK! ♥

Jenni
Jenni
7 years ago

Vilken fin bild på dej och dina killar…

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jenni
7 years ago

TACK! ♥

Eva N
Eva N
7 years ago

Jättefin bild på dig och dina söner! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva N
7 years ago

TACK! ♥

Nästa inlägg

Rabarberbullar med vanilj

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x