Mellokvällen

Hallå på er!

Oj, lunchtid redan. Vi har en skön Söndag ”so far”. Det har varit lugnt och skönt, jag har hunnit bak lite, äta frukost. Haft mamma och pappa på fika. Tony tog ”kioskpasset” på fotbollsplanen och snällt nog lät han mig slippa. Vi skulle annars ha delat på det men han sms:ade och sa att det gick bra att stå där tillsammans med en annan pappa. ♥

Igår var vi hos våra vänner Kattis & Beijne (Andreas) på lite mellomiddag. Så gott och så sjukt trevligt.

IMG_9421 IMG_9422

Så mysigt att komma till bubbel som är upphällt och ett dukat bord. Det är så lyxigt tycker jag. ♥

IMG_9423 IMG_9424

Jag tog med mig lite champagne också, mellodagen till ära. Vi åt så gott!

IMG_9425 IMG_9426 IMG_9431

Kattis dotter Paulina var också där och senare kom några av hennes vänner. Supertrevligt med lite yngre människor i sällskapet också. ♥ Exet Magnus var också med. Vet inte vad som hände men det blev herrans massa spex när kameran dök upp. Oftast är det min man som håller den fanan högt. 😉

IMG_9437

Eller vad säger du? 🙂

IMG_9441 IMG_9451

Min fina och sjukt roliga vän Kattis! ♥ Fifan som vi kan skratta ihop alltså.

En supertrevlig kväll med mycket gapflabb. Älskar sånt! Det blev dessutom helt spontant, ännu bättre. Vi kollade poängen på mello hemma, ska ärligt säga att vi inte kollade mello alls. Haha, nämen vi hade så jäkla trevligt där vid bordet så att bryta upp och gå till TV:n kändes inte alls lika skoj. Tyckte du det var rätt låt som vann tro? Jag fick se låten när hon sjöng efter hon vunnit, den var helt ok tyckte jag. Såg reaktioner på sociala medier att många tyckte det sög att allt numera är politiskt, även i en musiktävling.

Hepp, nu ska jag redigera lite bilder till mitt nästa recept som jag ska bjuda dig på. Har ju bakat åt syrran och Pierre lite. Ingen bebis har kommit ännu. Vi går här och väntar och väntar… ♥ Känns helt sjukt att alldeles strax så kommer det finnas en liten bebis som jag kommer vara moster åt och barnen kusiner ibland oss, och att den kommer kännas så otroligt självklar. Åh, snyft…jag blir så känslosam bara jag tänker på det.

Vi hörs snart igen hörru, hoppas att du haft en fin helg och söndag.

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Hello!
Finns champagnen på Systemet? Såg spännande ut, är en liten sucker för den nobla drycken!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Kommer faktiskt inte ihåg hur jag kommit över den. Ska kolla det. Jag älskar det också! ♥ Kram

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Hello!
Finns champagnen på Systemet? Såg spännande ut, är en liten sucker för den nobla drycken!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Kommer faktiskt inte ihåg hur jag kommit över den. Ska kolla det. Jag älskar det också! ♥ Kram

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

❤️

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

❤️

Nästa inlägg

Rabarbergömmor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x