Dagen

Go`kväll!

Nu har kvällen landat även i casa Hermansen. Den här årstiden gör att dagarna blir så mycket längre, att man är ute och fladdrar och gör en massa saker och när man kollar klockan är den halv 9. LÖÖÖÖVE IT! ♥

IMG_9476

Den här rackarn har fått gå varm idag. Urrigt ute, ja men då tänder jag en brasa. Så är det bara. Den är en askig historia just nu, brukar försöka torka av allt när den svalnar. Jag älskar våra kakelugnar i huset. Det är så myyyysigt!

IMG_9478 IMG_9480

När min lilla fis var klar hos tandläkaren slog vi på en film i soffan, ”SUPERHJÄLTARNA”. Han hade varit sååååå duktig hos tandis. Tony hade blivit tårögd av stolthet. Så tapper och duktig. Han kom hem med ett litet gummiskelett i fickan han fått hos tandläkaren och sken som en sol av stolthet. ”Mamma, jag känner mig klumpig” sa han om sin mun. Han hade ju fått ”sovdroppar” på tanden av tandläkaren. Sen hade de kört med  ”ferrarin” och ”traktorn” i munnen. Älskar att tandis pratar i dessa termer. Han var inte ett dugg rädd när han skulle dit och var inte uppskrämd när han kom heller. TACK som fan tandis! ♥ När jag var liten fick man höra skräckhistorier om kompisar som blivit nedtryckta i tandläkarstolen och skit. Fifan, tacka fan för att man blivit rädd.

IMG_9482

Jag snodde åt mig en morotsmuffins innan jag hade på frostingen, smakade mums till kaffet.

IMG_9485 IMG_9486

Sen hann vi även med att rita lite. Milo var djupt försjunken och koncentrerad på att rita hockeygubbar.

IMG_9484

Här har ni min hockeygubbe. Vi håller på Leksand jag och Milo. 😉 Heja Dalarna! ♥

Jaha, nu måste jag ta kväll här. Varva ned lite innan jag går och knoppar. Imorgon är det tidig morgon, jag har liten fikadejtmöte redan halv 9 i Stockholm. Ska träffa finaste Malin på Lidby Living. Sedan brassar jag vidare till Hannahs showroom… Resten av dagen får jag se hur jag hinner? Skönt att hålla det lite öppet så man slipper stressa. Att stressa med bilen i Stockholm är ingen höjdare alltså. Det värsta som finns är när man stressar till nåt möte. Svettig i mustaschen, huvudet går som på en uggla och så ska man hitta en parkering och man märker att man glömde byta fil i tid.  Asså, fifan…är det då man får en typisk ”Michael Douglas” melt-down a la ”Falling Down” filmen? Haha…. man ba kliver ur bilen, smäller igen dörren och drar. Nä, men det är lite så det känns när man står där.

Tack för att ni läser här hos mig! Ha nu en fin kväll!

Stor kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Duktig liten pojke du har! Han kan flytande engelska och ritar jättebra också!

Helena
Helena
7 years ago

Duktig liten pojke du har! Han kan flytande engelska och ritar jättebra också!

B-M
B-M
7 years ago

Åh, va bra med en så pedagogisk tandläkare! Ha en härlig dag i Sthlm 🙂

B-M
B-M
7 years ago

Åh, va bra med en så pedagogisk tandläkare! Ha en härlig dag i Sthlm 🙂

Nästa inlägg

Morotskakemuffins

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x