Godmorgon urriga måndag

Godmorgon!

Blev inget inlägg senare igår, hade en sån ”mama-meltdown” igår. Ibland får man känna på det riktigt hårda livet som förälder. Igår var en typisk sådan dag. Kände mig både deppig och ledsen så motivationen att slå till  på ett inlägg igår kväll bara infann sig inte. Men nuså, nu är jag tillbaka igen. ”Show must go on” som det sådär klyschigt heter.

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter. Fifan, klyschorna vet inga gränser här på bloggen idag. 😉 Den här veckan är SMET, så kan man säga. Massor med inbokat, sådär så att på söndag när veckan är över så kommer man förmodligen känna att man lever. 😉 Idag ska Milo till tandläkaren och laga ett litet hål, den stackaren har nog ärvt mina tänder från när jag var liten När jag som 5 åring gick på mitt första tandläkarbesök så hade jag flera hål. Skitdåliga mjölktänder hade jag, det verkar Milo också ha. Vi borstar frenetiskt och gurglar med tandskölj. Har en eller två godisdagar men ändå blir det hål. Jag får för mig att det var vällingen som gjorde det, han åt ju välling väldans länge. Nåväl, idag ska det lagas. Tony åker in med honom då jag knappast är något vidare stöd som får knädarr bara jag känner doften av tandläkaren.

Imorgon har jag ett möte i Sthlm och sen ska jag hälsa på Hannah på deras nya kontor/showroom. Ska bli så kul! På torsdag har Charlotta på Furuviksparken som vi åker till tidigt i ottan så det blir inget rajraj för mig på fredagen. Jag ska också hinna med ett besök hos Terece på Love Forever och hennes nya showroom. Sen ska det givetvis tryckas in en herrans massa jobb i det här också. Men, det är kul saker som sker så jag ser bara fram emot allt.

IMG_9469

Idag har vi kallt hemma. Har faktiskt tänt en brasa och dragit på mig varmaste morgonrocken och ett par raggisar. 🙂

IMG_9468 IMG_9472

Lite varmt kamomillte och frukost med tända ljus sitter fint. Skulle man inte se trädens grönska nu så skulle man ju kunna tro att det var höst. Så grått, blåsigt och urrigt ute idag alltså.

mallorca 2

Skulle inte göra så ont att sitta på den här bryggan nu istället! 🙂 Det där hotellet där framme, det har vi bott på jag och Tony. På vår bröllopsresa åkte vi till underbara Alcudia på Mallorca och bara njöt av varandra. Jag lite smått kantstött och sliten efter ett halvårs planering av bröllop, jag gick in i bröllopsväggen de första dagarna av vår bröllopsresa. Jag grät och kände mig ynklig och tom. Tony trodde jag hade ångrat mig med giftermålet. Haha…. så fel det kan bli. Dock så kändes det bättre redan efter ett par dagar och vi fick en helt underbar bröllopsresa. Åh så lycklig jag var! ♥ Gud så vi njöt alltså!

Men men, jag fortsätter väl att jobba här i urriga småstaden idag. Är ju fortfarande väldigt lycklig och älskar min man mer än någonsin efter dessa snart 10 år som gifta. Så glad och tacksam för att jag känner så. Att känna sig älskad och få leva med sin bästa vän är fanimig det finaste som finns. ♥

Vi hörs sen igen!

Stor kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
L
L
7 years ago

Men här är ju jag just nu! Alcudia är toppen! Bra mycket härligare väder än hemma verkar vi ha det också. Avslutar ju alltid dagen med att gå in här så nu är det god natt!

Nästa inlägg

Saftiga chokladmuffins med chokladfyllning

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x