Stockholmsdag

Halloj i stugorna!

Jag får sitta och blogga medan mannen står och lagar mat. Det är lyx för mig det. 🙂 Är faktiskt rätt trött, har ju tillbringat hela dagen i Stockholm idag och även luftat mig i trafiken. Haha….nämen det gick bra, det blev faktiskt ingen svettning i mustaschen. Jag var cool och fräck. Precis som alla andra, då klarar man sig nog bäst. Hehe… Började med att träffa fina Malin från Lidby Living ni vet. Tråkigt nog så fann jag mig inte att pocka upp kameran medan vi fikade. Vi babblade på som om det inte fanns någon morgondag. 😉 Hon är en fin vän även om vi inte känt varandra så himla länge, du vet när man bara känner att man klickar så fint.

IMG_5209 IMG_5207

Det är ju hon som designar dessa snyggingar till väskor bl a. Jag får så mycket frågor om min snygga väska som jag typ alltid bär omkring på. Det får ju plats hela hemmet och lite till i den rackarn alltså. Älskar den verkligen! Jag brukar också numera ha den som en weekendbag. Perfekt storlek. Du får plats med allt som behövs. HÄR hittar du den!

Efter dejten med Malin så for jag vidare i Stockholmstrafiken. Det var dags att möta upp Hannah och få se deras nya showroom/kontor. Alltså, jag säger ju bara WOW! Sååå fint! Känns helt galet att det finns en sån fin lokal sådär mitt i Sthlm i en källare. Jag föll pladask för lokalen alltså.

femme 4 femme 3 femme 2 femme

Trista mobilbilder då jag glömde mitt minneskort i datorn. MORR! Det händer för ofta. Men ser ni så coooolt? Så himla himla fint verkligen. Kläderna ska vi inte prata om. Jag är totalförälskad i den här klänningen alltså.

femme collection

Så användbar till precis allt! Håller lila maggen lite skymd och gömd. Till ett par sandaler är den casual, till klackar är det en partyklänning.  HÄR hittar du den.

femme 6

femme 5

Vi käkade lunch tillsammans och planerade lite framtida bloggsamarbeten. Så god fisksoppa åt jag.

femme 7

Det var verkligen så härligt att ses! Det var längesen men det kändes inte alls så längesen när vi väl fick ses igen. Så är det väl när man känner varandra väl. Då känns inte tiden som något alls…. man pratar och flabbar som om tiden stått still. Dock så hade vi ju en HERRANS massa att prata om nu när det var ett tag sen. 🙂 HÄR hittar du till Hannahs blogg, HÄR hittar du till FEMME Collection.

2
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Suzette
Suzette
8 years ago

Hello Queen of baking!
Jag vill gärna baka något till min sons skolavslutning som ska ha tårtkalas i klassrummet.
Det får inte innehålla nötter eller mandel enligt skolans bestämmelser. Har du något recept som jag, kvinna som föddes utan visp och slev i händerna, kan ge mig på att baka?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Suzette
8 years ago

Klicka dig in i menyn, där har du en ikon som heter recept. Där finns maaaassor! Kolla under tårtor t ex. Det kommer bli smaskigt, bara du bakar! 🙂

Kram

Kajsa
Kajsa
8 years ago

Hej! Svårt att läsa din nya blogg från Ipad. Allt blir inte med på skärmen. I alla fall inte när man har ipaden på högkant, vilket man oftast har när man läser. Tips?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kajsa
8 years ago

Ska kolla med tekniken. 🙂

Suzette
Suzette
8 years ago

Hello Queen of baking!
Jag vill gärna baka något till min sons skolavslutning som ska ha tårtkalas i klassrummet.
Det får inte innehålla nötter eller mandel enligt skolans bestämmelser. Har du något recept som jag, kvinna som föddes utan visp och slev i händerna, kan ge mig på att baka?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Suzette
8 years ago

Klicka dig in i menyn, där har du en ikon som heter recept. Där finns maaaassor! Kolla under tårtor t ex. Det kommer bli smaskigt, bara du bakar! 🙂

Kram

Mallan
Mallan
8 years ago

Wow vilken lokal! Har du slutat på Love Forever? Du skriver inget om dom längre… Ha en härlig vecka <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Har skrivit om det på bloggen föera ggr men du kanske har missat. Jag jobbade som säljare under införsäljningsperioden bara. Jag slutade sedan i höstas då Terece omstrukturerade på Love Forever. Dock så samarbetar vi på andra sätt idag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Ha en fin vecka du med!

Kajsa
Kajsa
8 years ago

Hej! Svårt att läsa din nya blogg från Ipad. Allt blir inte med på skärmen. I alla fall inte när man har ipaden på högkant, vilket man oftast har när man läser. Tips?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kajsa
8 years ago

Ska kolla med tekniken. 🙂

Mallan
Mallan
8 years ago

Wow vilken lokal! Har du slutat på Love Forever? Du skriver inget om dom längre… Ha en härlig vecka <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Har skrivit om det på bloggen föera ggr men du kanske har missat. Jag jobbade som säljare under införsäljningsperioden bara. Jag slutade sedan i höstas då Terece omstrukturerade på Love Forever. Dock så samarbetar vi på andra sätt idag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Ha en fin vecka du med!

Nästa inlägg

Energibars med smak av hallon och choklad

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x