Äppelblommor och rumpaaaaa…..

Ja men hej igen! 

Här är det kväller igen och jag är sååå trött. Ska nog blogga färdigt och sedan krypa ned i sängen. Kanske kollar jag nån film eller serie på paddan och somnar till. Sitter och tittar på Sveriges Yngsta Mästerkock. Så söta och så himla duktiga. Så imponerad.

IMG_9557 IMG_9561 IMG_9563 IMG_9564 IMG_9575 IMG_9576

Ja, jag har ju redan varnat er. Att jag skulle tråka er med massa äppelträdsblommor. Här är dom nu. Inte fullt utslagna så det kommer komma mer framöver….hehe. 😀 Det är så vackert alltså. Idag drack jag kaffe på vår ljugarbänk och bara satt och tittade på äppelträdet. Jag tänker inte stressa förbi den här härliga perioden. Nu ska jag suga i mig allt det vackra riktigt ordentligt.

IMG_9566 IMG_9567 IMG_9568

Jag satt också och tittade en stund på Milo. Snacka om stilstudie! 🙂 Svägerska med barn kom förbi en snabbis så vi fick umgås en stund. SÅ mysigt! ♥

IMG_9571

Katten kom ut på trappan och satt och halvsov. Här hade han just vaknat.

IMG_9574

Har ni sett den ensamma tulpanen? Den är så söt, ett tag tänkte jag ta in den men sen ångrade jag mig. Den är fin där den står.

pixelerad

Idag tog jag då förebilder. Typ en hel vecka försent men nu gjorde jag det i alla fall. Hur ska jag förklara att det var då? OH MY GOOOOD! Alltså, hemskt. Rakt igenom hemskt! Haha… Men shit vad motiverande. Har du svårt att motivera dig själv kan du ta en bild på röven. DÅ jäklar steppar man i träningsskorna rätt snabbt kan jag säga. 😀 😉 Vill mest ha en förebild för att se vad som händer på en månad? Får se om jag vågar köra avpixelerat sen…. hehe.

Nä, nu somnar jag snart. Ha en fin kväll hörrni!

Kram Nina ♥

Ps. Ni är fortfarande många som frågar om BLOGLOVIN. Inte fått ordning på det ännu… skriver direkt när jag fått fart på det! 

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saftig hallonkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x