ANNONS

Supergod thaikyckling

/

Innan jag berättar om bland det coolaste jag upplevt rent känslomässigt så ska jag bara dela med mig av denna thaikyckling jag gjorde igår. Den blev fantastiskt god alltså! Åh, du måste prova.

IMG_9587
IMG_9588

RECEPT THAIKYCKLING:

4 kycklingfiléer
1 liten burk majs
½ purjolök
½ dl fisksås
4 msk sweet chilisås
½ tsk sambal oelek
2 msk olivolja
1 tsk röd currypasta
1 burk kokosmjölk
salt, peppar

Gör såhär:

Strima kycklingfileérna. Gör en marinad av fisksås, samba oelek, olivolja och currypasta. Lägg i kycklingfilébitarna i detta. Låt stå och dra i ca 30 minuter. Häll sedan allt, både marinad och kyckling i stekpannan med lite olja. Strimla purjolök. Lägg i det och häll även i majsen bland kycklingen. Stek runt tills kycklingen är helt genomstekt. Häll i kokosmjölken. Låt puttra i ca 15 minuter. Servera med ris. Servera gärna med en grönsallad med färsk mango i. GUDAGOTT!

Kika gärna på dessa kycklingrätter också:

Ört och balsamicobakad kyckling

Ninas kycklinggryta

Kyckling i krämig parmesansås

4
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00