”Girls night”

Godmorgon!

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Gävle och Furuvik. Det blev tidig morgon hemma hos oss. Jag kom dessutom hem inatt vid strax efter 12 och kunde inte somna direkt, vaknade 5. Snaaaark. Well well, efter att jag skrivit til dig ska jag faktiskt luta mig tillbaka och försöka somna en stund här i bilen.

Vet ni, igår fick jag krama på bebis. ♥♥♥ Hjärtat höll på att hoppa ur bröstet. Han är så fin och jag älskar honom djupt redan. Han känns lika självklar som alla oss andra. Tårarna bara rann ned för mina kinder, jag var inte beredd på att känna som jag gjorde. Det var faktiskt en otrolig känsla. Att älska någon som inte är min så mycket? Men det är väl våra blodsband kanske som gör det. Syster mår bra och bebis mår bra. Det är så skönt att allt gått. ♥

Jag ska berätta om vår kväll igår. Sååå trevligt hade vi. Älskar att hänga med dessa tjejer. Några av oss har haft så sjukt mycket kul ihop, vi har hittat på massa tokigheter. Festat, röjt, gråtit tillsammans, gått på varandras bröllop, kramat på varandras bebisar….ja men du vet när man följs åt på livets väg!

IMG_9652 IMG_9654 IMG_9655

Vi möttes upp på Story Hotel. Cia helt ovetande om vilka som skulle sitta där och vänta på henne. Hur snygga tjejer alltså? Både på in och utsidan. ♥♥♥

IMG_9645 IMG_9651

Glasen skålade! ♥

IMG_9650

Fina Cia! Hon blev både glad och förvånad. ♥

IMG_9643

Fina Sussi! ♥

IMG_9639

Det blev dags att dra vidare till nästa ställe. Grodan väntade. Gissa om jag hade pump i låren, stå på huk i klackar. Testa det ska du få se hur jobbigt det är? Typ jägarvila…. 😉

IMG_9657 IMG_9660 IMG_9661

Skål igen! Champagnen flödade. 🙂

IMG_9664

Fina Maria! ♥

IMG_9663

En ordentligt firad 40 åring. ♥

IMG_9675

Fina Matilda, en härlig Gotländska som är gift med Cias bror. ♥

IMG_9671

Med två vackra blondisar på varsin sida kan man inte annat än le. 🙂

IMG_9680 Såhär är det väldigt mycket när vi ses. Kola Susanne? Hahaha….. skapligt asflabb. 😀 😀

IMG_9681

😀 Tack tjejer, det blev en väldigt trevlig kväll! Ni är bäst! ♥

Nu ska jag sätta mig tillrätta här och ta en liten lur. Kameran är laddad för en dag i Furuviksparken. Vi hörs lite senare.

Kram Nina ♥

Ps: Finns på SNAPCHAT under dagen.  Följ mig där, ninahermansen heter jag där.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickan
Vickan
8 years ago

Så kul och mysigt att hänga! ❤️❤️

Vickan
Vickan
8 years ago

Så kul och mysigt att hänga! ❤️❤️

Nästa inlägg

Tjejhäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x