Den kärleken! ♥

Godförmiddag mina vänner!

Ojoj, shit vad förmiddagen bara swischat fram alltså?! Jag var och lämnade Milo på skolan och gav mig sen av på morgonpromenad. Gött som tusan när vädret ler så mot oss. Här gassar solen och redan kl 7 i morse hade vi 15 grader varmt. LOVE IT!

Igår hade vi en fixardag här hemma. Vi vill bara bli klara med vår lilla uteplats nu…. för ni förstår, nästa ska påbörjas inom kort! Vi har nämligen beslutat oss för ett fristående uterum som poolhus i år. Det blir alltså inget enkelt tält som typ blåste bort var och varannan dag, i år blir det rejäla doningar! Ett rejält uterum med glasdörrar och hela kittet. Vi ska resa det själva och ni kommer självklart få se hela förloppet.

IMG_9813

Här är dock den första lilla altanen som vi byggt. Jag och min pappa var och hämtade virket i fredags på dagen, sen snickrade min karl ihop den på kvällen. SÅ när jag kom hem från tjejhänget i fredags stod den såhär. Duktiga Tony! ♥

IMG_9814

Vi har ärvt lite gamla plankor från Tonys bror, så av dessa skönheter ska vi bygga ett bord som vi ska ha på altanen. Visst är det fint med såna här gamla plank?

IMG_9815 IMG_9818 IMG_9823

Igår var jag bara tvungen att åka och krama på min lilla sötis Edward. Systers lilla bebis som jag är så förälskad i. Åh, lilla barn vad du fått en stor plats i mitt hjärta. ♥ Kan inte sluta titta på honom, igår höll jag honom nästan hela tiden när vi var där. Jag fick byta blöja och allt. Åh, helt överlycklig över det här lilla pyret som kommit till oss i familjen. Jag och syrran pratade om det här med känslor för varandras barn. Jag har ju aldrig hajat även om syrran sagt att hon älskar mina barn. Nu hajar jag! Nu hajar jag verkligen. Man älskar ju honom på ett speciellt sätt, inte som viket barn som helst…..men som någon jag delar blodsband med. ♥ Syrran förklarade hur hon kände redan när jag fick Thedde och hon bara var 14 år. SÅ fint ju! ♥ Detta för oss ännu närmare varandra på nåt sätt, nu när hon också är mamma….

IMG_9825 IMG_9827 IMG_9828

Innan promenaden så åt jag den här härliga smoothien. Det är superperfekt innan man ska ut och gå verkligen. Jag brukar inte äta något innan om jag bara ska promenera, men numera kör jag lite träning när jag kommer hem. Kör mina squats, sen har jag utökat med mer rumpträning men också magträning. SÅ JÄKLA HÄRLIGT! Så en smoothie innan för att få lite energi är perfekt. I denna är det yoghurt, solrosfrön, havregryn, banan, mango och havremjölk. Riktigt smaskig! Imorgon vill jag göra något med blåbär!

IMG_9829 IMG_9830 IMG_9831

Hörni! Jag har kommit på lösningen med mina äppelblommor och min njutning med dom. Jag tog in några kvistar. Hur härligt? Nu njuter jag av dom både i trädgården men också på självaste köksbordet. Sååå härligt! ♥ Snart ska jag byta ut dessa mot några som inte blommat så mycket ännu.

Nähä, nu måste jag fortsätta jobba här. Ska bakas lite och så ska några posters slutföras. I eftermiddag dyker ett litet erbjudande upp när det gäller posters. Missa inte det.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

12
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kira
7 years ago

Så mysigt ja kärleken till syskonbarn är något speciellt så fint namn. Har ni köpt nytt bord eller det kanske inte är på samma plats som du har det du hade målat?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kira
7 years ago

Ja men ellerhur? SÅ härligt! ♥ Nej, jag har målat över den till svart. Det hade blivit så förstört nu när jag målat på det så mycket så det fick bli svart till Valborgmiddagen. 🙂

Kira
7 years ago

Så mysigt ja kärleken till syskonbarn är något speciellt så fint namn. Har ni köpt nytt bord eller det kanske inte är på samma plats som du har det du hade målat?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kira
7 years ago

Ja men ellerhur? SÅ härligt! ♥ Nej, jag har målat över den till svart. Det hade blivit så förstört nu när jag målat på det så mycket så det fick bli svart till Valborgmiddagen. 🙂

Nästa inlägg

Turbosnabb hallon & bananpaj med gräddglass

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x