Att ha sex fast man inte har det…..

Go`kvĂ€ll finaste ni! ♄

Jaha, jag sitter i Milos sÀng och nattar honom medan jag skriver. Han Àr sÄ svÄr att fÄ i sÀng nu nÀr det Àr sÄ ljust. Vi gÄr ju efter ljuset han och jag. Vi lever och Àr vakna pÄ sommaren för att gÄ i ide pÄ vintern. Nu har han nog precis somnat men somnar nog djupare om jag fortsÀtter att knattra pÄ tangenterna.

IkvĂ€ll nĂ€r jag satt pĂ„ trappen och vĂ€ntade pĂ„ att rabarberkakan skulle bli klar satte jag mig en stund pĂ„ trappen. Jag satt och tittade pĂ„ Tony som mĂ„lade ribborna till vĂ„r uteplats. Elliot och Milo lajade med varandra, lekte kull och Milo fick sitta pĂ„ Elliots rygg och sĂ„ sprang han sĂ„ Milo kiknade av skratt. DĂ„ fick jag en sĂ„n dĂ€r lyckokĂ€nsla i bröstet. Du vet den dĂ€r kĂ€nslan nĂ€r man bara kĂ€nner fullstĂ€ndig lycka i allt. Det var sĂ„ sjukt lĂ€ngesen jag kĂ€nde det. SÅ lĂ€ngesen sĂ„ jag trodde jag glömt hur det kĂ€ndes och att det inte skulle Ă„tervĂ€nda till mig. Jag sa det rakt ut till Tony:

”Åh vet du, jag fick en sĂ„n dĂ€r lyckokĂ€nsla i bröstet precis”. 

Sitt kvar och njut nu dĂ„ svarade han. Men kakan skulle ju plockas ut. Det Ă€r en jefla njutning det ocksĂ„ iofs. Haha….

IMG_9861

MÄlning av ribbor pÄgÄr!

IMG_9872

DĂ€r satt jag pĂ„ trappan och bara tittade pĂ„ vĂ„r fina trĂ€dgĂ„rd. Tony som stod och mĂ„lade…

IMG_9862 IMG_9863 IMG_9873

Elliot i mina tofflor.. 😉 De körde sten-sax-pĂ„se, lekte kull och Milo fick hoppa upp pĂ„ Elliots rygg. Ja men det var sĂ„dĂ€r idylliskt. SĂ„dĂ€r hĂ€rligt. SĂ„dĂ€r sĂ„ det blir lycka i bröstet. SĂ„ underbart! ♄

IMG_9885

Nog för att man kan bli bĂ„de grĂ„hĂ„rig och rynkig av att vara mamma…… men jĂ€klar vad mycket kĂ€rlek och lycka det ger! Bröstet sprĂ€ngs ju nĂ€stan. Hur kan det vara möjligt att Ă€lska sĂ„ mycket och förutsĂ€ttningslöst?

Jaja…nu blir jag djup. Annat var det idag nĂ€r jag berĂ€ttade för svĂ€gerskan om mitt besök pĂ„ Tack för du lĂ€ser hĂ€r inne hos mig!

Stor kram! ♄♄♄

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
8 years ago

Underbart kÀnsla . Hoppas den snart kommer Äter

Annica
Annica
8 years ago

Underbart kÀnsla . Hoppas den snart kommer Äter

NÀsta inlÀgg

Saftig rabarberkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x