Att ha sex fast man inte har det…..

Go`kväll finaste ni! ♥

Jaha, jag sitter i Milos säng och nattar honom medan jag skriver. Han är så svår att få i säng nu när det är så ljust. Vi går ju efter ljuset han och jag. Vi lever och är vakna på sommaren för att gå i ide på vintern. Nu har han nog precis somnat men somnar nog djupare om jag fortsätter att knattra på tangenterna.

Ikväll när jag satt på trappen och väntade på att rabarberkakan skulle bli klar satte jag mig en stund på trappen. Jag satt och tittade på Tony som målade ribborna till vår uteplats. Elliot och Milo lajade med varandra, lekte kull och Milo fick sitta på Elliots rygg och så sprang han så Milo kiknade av skratt. Då fick jag en sån där lyckokänsla i bröstet. Du vet den där känslan när man bara känner fullständig lycka i allt. Det var så sjukt längesen jag kände det. SÅ längesen så jag trodde jag glömt hur det kändes och att det inte skulle återvända till mig. Jag sa det rakt ut till Tony:

”Åh vet du, jag fick en sån där lyckokänsla i bröstet precis”. 

Sitt kvar och njut nu då svarade han. Men kakan skulle ju plockas ut. Det är en jefla njutning det också iofs. Haha….

IMG_9861

Målning av ribbor pågår!

IMG_9872

Där satt jag på trappan och bara tittade på vår fina trädgård. Tony som stod och målade…

IMG_9862 IMG_9863 IMG_9873

Elliot i mina tofflor.. 😉 De körde sten-sax-påse, lekte kull och Milo fick hoppa upp på Elliots rygg. Ja men det var sådär idylliskt. Sådär härligt. Sådär så det blir lycka i bröstet. Så underbart! ♥

IMG_9885

Nog för att man kan bli både gråhårig och rynkig av att vara mamma…… men jäklar vad mycket kärlek och lycka det ger! Bröstet sprängs ju nästan. Hur kan det vara möjligt att älska så mycket och förutsättningslöst?

Jaja…nu blir jag djup. Annat var det idag när jag berättade för svägerskan om mitt besök på Tack för du läser här inne hos mig!

Stor kram! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
7 years ago

Underbart känsla . Hoppas den snart kommer åter

Annica
Annica
7 years ago

Underbart känsla . Hoppas den snart kommer åter

Nästa inlägg

Saftig rabarberkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x