Nu doftar jag ljuvligt!

Goddagens!

Hektiskt hektiskt….. massor här så jag har inte hunnit in förrän nu. Ibland trummar livet på i 300 blås. Jaha, idag öser det ner här alltså. Nu kan man inte fatta att man gick omkring i kort kjol och t-shirt för bara två dagar sen. Hur kan ens väderläget ändras så drastiskt? Fattar fasen inte.

Men hörrni, tack för feedback på mitt hår. Åh vad glad jag blir att ni gillade också. Jag själv älskar det verkligen! Känner mig dock lite skallig just nu. Haha… Ovant att ”bara” ha sitt eget hår på nåt sätt. 🙂

Smoothire1

I dagarna här damp nya glossybox ned i brevlådan igen. Så glad för RITUALS duschcreme alltså. Jag vet att ni är många som har Glossybox nu, har ni hunnit testa den??? Alltså HUR LJUVLIG??? Den doftar som en dröm alltså, huden känns helt underbar efteråt. Känns som den kommer räcka en evighet då man bara behöver yttepyttelite. Ögonbrynspennan från STUDIO 10 fick mig nästan att skrika rakt ut. Vet ni hur bra den är??? Dessutom går pengar oavkortat till cancerforskningen. Du kan läsa mer om det HÄR.  

HÄR kan du beställa din prenumeration av Glossybox. (adlink)

Nu måste jag hoppa in i en sen dusch(inte hunnit duscha än efter morgonpromenaden), ska njuta av min Rituals så det bara står härliga till. Ska nog testa shavegelen också som följde med. Sen följde det också med någon kräm som tar bort de röda prickarna man kan få när man rakar muttis. Den här ska förhindra det. Bra skit!

Vi hörs sen igen hörrni!

Stor kram på er! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

New hair

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x