Morsdagspresenter

Goddagens finisar! ♥

Hur mår ni? Själv har jag varit ute på en 50 minuters promenad och sitter nu och jobbar och äter här framför datorn. Har du soligt där du bor? Här är det sooool soool sooool. Åh, älskar´t! Snart är altan nr: 1 färdigbyggd också så vi kan sitta där och njuta. Ska visa dig bilder sen när allt är klart. Men vi ska inte njuta för länge, sen ska nämligen altan nr:2 med tillhörande uterum också byggas. Ingen rast ingen ro. Men hellre köra på nu så vi har hela sommaren sen att njuta för fullt. Visst kan man säga att det är sommar nu va?

Senast överförda107

I träningskläder….ville dock visa er vad jag fick i morsdagspresent. Denna är en sån ”kaftan” eller kofta. En sån som man bara drar över sig. Älskar dessa alltså, kan aldrig få för många av dom tycker jag.

IMG_0120

Den här är ju sååå grym! En visp med termometer på! Den här har jag gått länge och tänkt att jag ska köpa men så bara glömmer jag av det hela tiden. Men bästa bästa! Nu jäklar ska det mätas grader alltså. 😀

IMG_0127 IMG_0128

Världens bästa ”sponge”. Den här har jag också tänkt att jag ska köpa. Världens bästa att applicera foundation, concealer och contouring med. Dessutom är den perfekt att ta puder och matta ned i T-zonen med t.ex. Såå bra! Den här kommer jag använda som helskotta alltså!  (adlink) kan du köpa den men också se en film på  hur du använder den bäst. Den är i alla fall GRYM!

Jaha, nu ska jag fortsätta jobba här. Kommer att bjuda dig på receptet på pajen senare. Ska också försöka öppna upp kommentarsfältet igen så att jag inte behöver godkänna varje, kommer dock inte åt det just nu så jag måste snacka med teknikerna. Vi hörs lite senare igen hörni!

Stor kram! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4556.jpg

Nästa inlägg

Blåbärspaj

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x