Oh noooo!

Men NEJ! Fifan så fel det kan bli….

Nu har de mejlat mig från Sarenza om att många av mina läsare ringt dit och frågat varför rabattkoden på skor inte funkat?

Nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta? Det är mitt fel alltihopa, jag har missuppfattat mejlet jag fått totalt. Rabattkoden var till för Sarenzas partners och återkommande kund. Inte alls något jag skulle tipsa om. Ja fyfan så fel man kan fatta ibland alltså!

Så, girls and boys. Sorry! Jag ska se om jag kan skaka fram någon annan bra rabattkod som plåster på såren?!


Har ni det hett där ni bor? Här är det hett som helskotta. Idag slog jag om luftvärmepumparna till kyla. I vardagsrummet står det på och blåser ner till 18 grader just nu. Kände bara att jag behövde kyla ned huset. På övervåningen har vi neddraget varma dagar och håller faktiskt värmen borta på det viset. Jätteskönt!

Ok, vi hörs igen senare hörni!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
8 years ago

Det är skönt med värmepump som man kan ändra till AC,när det är varmt ute,tänk bara på att inte köra den för kallt,för då kan förkylning komma som ett brev på posten. Så himla onödigt att bli förkyld nu. Nu låter jag som en moralkärring,ni vet säkert det redan.-)

carina
carina
8 years ago

Det är skönt med värmepump som man kan ändra till AC,när det är varmt ute,tänk bara på att inte köra den för kallt,för då kan förkylning komma som ett brev på posten. Så himla onödigt att bli förkyld nu. Nu låter jag som en moralkärring,ni vet säkert det redan.-)

Nästa inlägg

Framme vid Kaknäs!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x