Om hur mycket jag hatar….

Goodmorning!

Här öser det ner denna morgon. Hua…. Började dagen med att skjutsa barn till skolan. Det gör jag så gärna när det regnar så här jäkligt. Kan faktiskt vara rätt mysigt att sitta i bilen när regnet slår mot taket på bilen.


Nu sitter jag här och bävar lite inför att ta mig från bilen och in i huset bara. 🙂 Kanske får jag sitta kvar i bilen en stund?

Ända sen jag var liten har jag avskytt känslan av att få kallt vatten på min kropp. HATAR det verkligen! Sådär så att när ungarna när de var små, skulle stänka ner sin mamma på badstranden och vara lite kul…..så fick jag typ psykbryt. Stod där i vattnet och väste mellan tänderna ”Lägg av med det där för helskotta” liksom. Jag har aldrig tyckt att det har varit kul. Vidrigt bara….det är så inihelskottas obehagligt med kallt vatten på huden. Kan ju vara därför jag duschar i 100 gradigt vatten faktiskt. Har aldrig kunnat duscha skönt med pojkvänner tex. Alla ska ha så kallt i duschen och jag obehagsryser ända in i märgen. Tony har jag tränat lite. Vi står i duschen och så höjer jag graderna successivt, till slut har han skållats och vant sig vid min temperatur. Dock så har det kommit något gott ur det också, Tony som avskyr att frysa efter duschen gör aldrig det när vi duschar ihop. Bra ju.

Nä, så regn går också fetbort. Härde något om att det ändå skulle bli lite finare på dagen. Imorgon hoppas jag verkligen att det är fint. Då har Elliot & Milo skolavslutning. Tror det ska vara uppehåll faktiskt så vi fortsätter hoppas och tro att det blir så.

Nä hörrni, det verkar inte ge upp. Får ta ett snabbt löppass in i huset tror jag. Vi hörs av om en stund igen. Har lite erbjudanden på posters igen, sen ska du få lite annat smått & gott också, bl a bilder på vårt utekök.

Hörs snart igen! Stor kram ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Testing

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x