Fynda på Boozt

Godmorgon!

Ja helt galet att jag säger godmorgon. Men vi har typ nyss ätit frukost. Vi är lediga hela familjen så det har varit sköööönt slapp hela morgonen. Vi åkte och handlade lite lyxigare frukost också. Allt för att känna att vi är lite lediga och kan njuta av en lat morgon.

Du, innan jag berättar mer om dagen igår så måste måste MÅSTE jag ge dig ett erbjudande. Du minns väl att det blev fel sist när jag totalt hade missuppfattat allting. Men nuså, nu ska du få ett erbjudande på Boozt. Du som läser min blogg har nu chansen att fynda på allt på ”Summer Must Haves”. Handlar du för mer än 599 kr får du 15% rabatt på hela ditt köp!

summer must haves

Här satte jag ihop 3 fina outfits från just ”Summer Must Haves”. Åh vill ha allt!

Så, passa nu på att handla på Boozt och få 15% rabatt på hela ditt köp (om du handlar för mer än 599 kr). Ange nina15 som rabattkod i kassan så får du din rabatt.

(adlink)

Ps: Kom ihåg att du smidigt kan följa mig på LÄNK ->
Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = ”https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, script, bloglovin-sdk”))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Finaste killen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x