Utemat och utegrill

Men heeejsaaaan!

Även om man bestämmer sig för att inte ha dåligt samvete över att man inte hunnit blogga så får man det likt förbannat! Det gnager, det river och det stressar en nåt kopiöst alltså. Jag är väl lättstressad också tänker jag och då blir allt sånt värre.

Men nu är jag i alla fall här. Jag är här för att säga hej och hå, visa lite bilder om vart jag hållit hus och lite annat smått och gott.

IMG_0590 IMG_0591 IMG_0592

Milo var hemma igår också då han kruppade lite på natten. Efter att jag jobbat klart på förmiddagen åkte vi till mamma och sedan in till stan för en lunch på thaikrogen mitt på stan. Alltså jag var sååå hungrig och åt verkligen som en häst som du ser. Min craving när jag äter thaimat är wokade grönsaker. Det är så sjukt gott!

IMG_0593

Den här sötisen var vid gott mod och mådde mycket bättre under dagen.

IMG_0596 IMG_0597

På kvällen var det dags att äta igen. 🙂 Vi åt grillat. Jag föreberedde i vårt utekök. Sååå himla trevligt alltså. Stå där bredvid grillen och skära grönsaker och göra små foliepaket med massa gott i. Tänkte att jag måste ge dig receptet sen för det blev verkligen så fasligt gott!

Apropå uteköket. Idag kom min vattenbehållare som passade som handsken alltså! Wiieeeeee, du ska få se bilder på den senare idag.

Nu måste jag rusa vidare igen, men vi hörs snart igen.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Åh vilket mysigt utekök, det måste vara ditt bästa ’Ernst trick’ på länge:-) Ser toppen ut och inte minst kycklingrätten; tror att
jag härmar båda delarna:-) Kram Helene

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene i Götet
8 years ago

Hahaha! Mitt bästa Ernst-trick! 🙂 Så härligt sagt. Ja ja, bara att härma loss. Det är ju därför jag vill inspirera er! 🙂 KRAM

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Åh vilket mysigt utekök, det måste vara ditt bästa ’Ernst trick’ på länge:-) Ser toppen ut och inte minst kycklingrätten; tror att
jag härmar båda delarna:-) Kram Helene

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene i Götet
8 years ago

Hahaha! Mitt bästa Ernst-trick! 🙂 Så härligt sagt. Ja ja, bara att härma loss. Det är ju därför jag vill inspirera er! 🙂 KRAM

Nästa inlägg

Saftig rabarber och hallonkaka

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x