Gråt & rundan

Godmorgon!

Åh Gud, jag sitter och gråter här. Sitter och lyssnar på Alex & Sigges podcast. Åh herre, Alex får ett brev från Sigge som är så vackert. De båda gråter så fint i podden. Helt otroligt…. Mina tårar bara forsar. Så fint!


Men, nu måste jag torka tårarna. Har massor med jobb som jag måste ta tag i, ett möte kl 13.30 och sen är det dags att hämta Milo.


Idag var jag ute på en snabbrunda. Det blev promenad varvat med jogging. Bara kände på det lite, lite kortare intervaller för att se hur stockarna känns. Eller om jag skulle få rumpan upp på ryggen? Haha….jag får ju ofta den känslan när man börjar jogga. 🙂


Titta!!!!???? Ååååh, våra pioner slår ut! Äntligen, känns som jag vankat av och an. Pratat med dom och klappat på dom för att de ska slå ut. Förra året var det så otroligt vackert alltså.

Nä, nu jobba sig lite. Vi hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vatten till uteköket

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x