Goodmorning sunday bloody sunday!

Godmorgon vänner!

Söndag igen och faktiskt lite söndagsångest. Helgen gick för fort, men det är väl ingen skräll? Det gör den nästan alltid ju.

IMG_0769
Idag vaknar vi upp till lite härligare väder. Det har regnat hos oss till och från sen igår. Nu skiner faktiskt solen och jag känner att jag saknat den. ☀️ Tänk vad glad och varmare i själen man blir av solen. Den borde lysa rekordmycket denna sommaren så vi får bli ordentligt uppladdade för att klara höst och vinter sen igen.

IMG_0455

Vår lilla finis Milo har sommarlov på riktigt nu. Lata dagar, fotboll, sovmorgnar och sommarben står på agendan för hans del. För mig står ”jobba effektivt tidiga morgnar och kvällar” och underhålla 7 åring på agendan i några veckor innan Tony har semester. Det där lät bittert, inte alls så jag menar…haha! Det ska givetvis bli underbart härligt att slippa tidiga morgnar, läxläsning, gympapåsepackning, måsten och alla saker man ska komma ihåg nu, underbart verkligen! Dock så måste jag dra på ett kol när det gäller effektivisering med mitt eget jobb. Blogga, tillverka diverse tavlor och allt annat jag jobbar med. Möten får Milo hänga med på. Visst hade han kunnat gå på fritids i några veckor, dom har ju svinroligt där. Fri lek! Happenings. Sommarlov på TV:n varje morgon. Lätt och ledigt liksom. Men vi kände att jag har möjlighet att ge honom sommarlov hemmavid. Jag kan sköta mitt jobb ändå, sedan blir det mer morgon och kvällsjobb för min del. Tony får kanske ta med honom ut på fotbollsplanen nån timma på kvällen om jag inte hunnit jobba undan, eller så låser jag in mig på kontoret. Det löser sig.


Jag var just ut på Twitter och skrev en tweet, känner att jag nog måste läsa Twitter lite mer. Har suttit här och scrollar i min feed en hel evighet nu. Förfasats, skrattat, funderat….ja det är många känslor som går igenom en kropp när man läser en twitterfeed. Som att man kanske ska göra en tjejklassiker av nåt slag? Tjejvättern, tjejmilen och tjejvasan tänkte jag mig. Sen blir jag rädd och undrar hur fan jag ska klara av det och hoppas att känslan snart går över.


Sedan har jag glömt att tips er om den här tävlingen som pågår på min Facebooksida. Du kan alltså vinna den här köksmaskinen som jag själv använder. I löööööööve it! ♥♥♥

BOSCH IMG_0771

Den här lilla rosa godingen kör jag med numera. En riktigt smidig maskin som har sååå många användningsområden.

Du hittar tävlingen och mer info HÄR. 

IMG_0764 IMG_0768

Den här sötisen ligger här i fåtöljen bredvid och snosar. Han har varit ute hela natten och kom hem med klippande ögon på morgonkvisten. Jättetrött och hungrig. Nu har han ätit, tvättat sig och somnat som en stock. Han vaknar knappt av någonting alls. 🙂 Hörrni, ni sitter alltid inne på så bra råd. Jag vill köpa nåt som motverkar fästingar. Halsband, droppar? Vad är det bästa? Tipsa mig gärna. Vi (läs Tony och Ellliot, jag har fobi) har plockat ett antal fästingar på honom nu och han drar in dom hemska krypen så jag får dåndimpen. Han får inte vistas i våra sovrum nu och jag har riggat sofforna med filtar så att de äckliga vidriga asen hamnar där om de vandrar i hans päls. Så snälla, ni som har koll, bomba mig med tips!

IMG_0766 IMG_0767

Titta så fin min runda glasvas är med de avklippta rosorna? Älsk på det!

Nähä, jag ska jobba vidare här så jag har det mesta undanjobbat tills imorn. Familjen sover än och jag tänkte överraska dom med lite härliga scones till frukost. Citronscones, vad tror ni om det? Vill ni ha recept sen kanske?

Ha nu en härlig söndag så hörs vi sen igen!

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
8 years ago

Frontline Comp funkar jättebra på mina katter.

Eva
Eva
8 years ago

Frontline Comp funkar jättebra på mina katter.

Mia
Mia
8 years ago

Godmorgon!
Håller med Eva, Frontline funkar jättebra på mina katter också.
Vad härligt det låter med sommarlov! Även att fritids och förskolor brukar anpassa så att barnen som behöver vara där får känna sommarlovskänslan så är det ju extra skönt att få slippa passa tider några veckor per år 😉
Hoppas ni får en härlig söndag i solen!
Kram

Mia
Mia
8 years ago

Godmorgon!
Håller med Eva, Frontline funkar jättebra på mina katter också.
Vad härligt det låter med sommarlov! Även att fritids och förskolor brukar anpassa så att barnen som behöver vara där får känna sommarlovskänslan så är det ju extra skönt att få slippa passa tider några veckor per år 😉
Hoppas ni får en härlig söndag i solen!
Kram

Anna
Anna
8 years ago

Frontline eller Frontline Comp funkar super på min katt!
Lycka till i kriget mot de vidriga parasiterna – trevlig söndag kram Anna

Anna
Anna
8 years ago

Frontline eller Frontline Comp funkar super på min katt!
Lycka till i kriget mot de vidriga parasiterna – trevlig söndag kram Anna

Nästa inlägg

Nutella och jordgubbsrullar

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x