När man bara är….

Men hejsan! Ja DEL 2 från midsommar dröjer. Jag har haft fullt upp, fullt upp av att njuta av familj och vänner. Har verkligen släppt allt lite och bara varit. Otroligt skönt, också välbehövligt. Har varit mycket för mig under en period och då kan det vara skönt att släppa taget lite. Eller som jag brukar säga, släppa sargen. Jag håller i den förbannade sargen så knogarna blir vita. 😉

Men, kameran har varit med. Jag har dokumenterat under tiden så ni kommer självklart få se allt vi pysslat med dessa dagar.


Var nyss in och kikade på ”Gå mot ALS:s” sida på Facebook (där bilden också är lånad ifrån) för att se hur det såg ut inför promenaden idag? Regnet har nämligen ööööst ned! Men, vi ska klä oss i regnponchos och bege oss ned och gå promenaden ändå.

Men, vi hörs av senare idag fina ni. Då ska jag visa bilder från dessa 2 helt underbara dagar som varit.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Midsommar i bilder DEL 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x