Godmorgon?

Godmorgon!

Eller vad säger man när man fortfarande knatar omkring i nattsärken? Har just varit ute och hängt en tvätt.

Ska ju inte torka ute men jag gör det ändå. Jäkla skitpollen! Förstör en av de största härligheterna med sommar – torka tvätten ute. Den doften och känslan är tammetusan oslagbar!

Milo sov till kvart över 10 (!!!!!) och vaknade upp fräsch som en nyponros! Ingen feber och piggelin. Han fick alvedon innan sänggående igår men inget sedan dess. Han får ta det lite easy peasy idag så hoppas vi att det inte kommer tillbaka heller!

Jag håller på och gör en videoblogg idag. Tänkte att ni skulle få hänga med på vår dag i en video. Det kallas ju för VLOGG det vet ni. Vi testar så ser vi vad vi gillar det tycker jag?  🙂 Sen hoppas jag kunna bjuda på den ikväll.

Hepp, nu ska jag jobba vidare här. Jag är lite hängig men ingen feber tack & lov! Du ska få receptet på den där härliga muffinsen också. Vi hörs sen igen!

  1. Malin skriver:

    Vad kul med vlogg. Ser fram emot den! Förstår att du trotsar pollen och hänger ut tvätten. Är glad att jag själv inte har några såna problem!
    Kul att du lägger upp en massa smarriga recept . En superblogg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..