Inte klok!

Godmorgon finisar!

Jag hann inte in här mer igår, dessutom somnade jag innan klockan var 8. Allergi är uttröttande och i dagarna har det varit rekordhöga halter av gräspollen ute så det kanske inte är konstigt att man är lite trött i mössan? I morse var det i varje fall tidig uppstigning för en annan. Telefonen ringde kl 05, det var Elliot som var pigg och alert och taggad på att dra till Falsterbo horseshow med sina kompisar. Igår var han på Västerås Cityfestival så när han kom hem inatt packade han det sista och struntade i att gå och lägga sig. Snacka om speedad?! 😉 Japp, så det var bara att klä på sig och köra ungen.

Trött mamma på väg, jag tog med en av väskorna hemifrån. Det krävs en del när man ska vara borta i en hel vecka.

 Gissa om jag skrattade åt ungen? Hahaha….. 😀 😀 Han gled ut i morgonrock och skulle åka på Horseshow han. Han är inte klok på en fläck den här ungen. Han får mig att skratta varje dag verkligen. 😀 Han planerade att sova hela vägen ner till Skåne, jag hoppas att han klär på sig om de stannar och äter på vägen? Om du håller till nedåt i landet och ser den här någonstans så vet du att det är en klok pojk egentligen, dock så kör han sitt eget race….som han alltid gjort. 😉

Nu ska jag blogga (jobba) lite och sen tänkte jag passa på att vila lite till. Familjen sover som små grisar fortfarande. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

  1. Anna skriver:

    Älsk på den!!! Vilket härlig kille!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..