Lite verklighet….


HEJSAAAAAAAAAN!

Här pågår byggnationen för fullt. Hela helgen har det handlat om detta, Tony har slitit sig svettig och igår hade vi hjälp av bästa Beijne.

Jag och Milo har myst istället. Igår åkte vi till mina föredetta svärisar och firade fd svärmor som fyllde år. Deras sommarstuga är heeeeelt fantastisk. Jag, Tony och Milo o de stora (om de vill) ska åka ut och hänga där lite på semestern.

Min kamera är knök av bilder från helgens mys som jag ska visa dig senare!


Förlåt för klagomur…..

Här är jag, de urskitna päronet. Hela min överläpp är full av herpes, mustaschvaxningen är boven och säkerligen lite nedgången i immunförsvaret av allergin. Har en ny herpesblåsa på väg på underläppen för skiten smittar som satan. Ni som inte erfarit herpes och dess smärta – det är ungefär som ett sönderkliat myggbett som svider fast 10 ggr värre där smärtan inte släpper förrän de torkat. Dessutom ser det ju skit ut!

PMS – dock lite bättre idag av krämen men glömde ta igår vilket gjorde att jag vaknade med gråtklump i halsen, uppgivenhet och värdelös-känslor. (Riktigt svårt att förklara för någon som inte lider av det).

Allergi som sänker mig fullständigt. I desperation började jag med Clarityn igen, funkar tack & lov bättre nu. Vet inte varför? Så jag kör på med det, det hjälper ju.

Har en förmodad inflammation i axeln. Fick en snabbdiagnos men ska tillbaka om inte iprenkuren jag ska äta i en vecka hjälper. Den andra är på god väg att bli inflammerad också. Gissa av vad? Av bloggning! 🙁 Jag bryter samman lite. Detta har jag förmodligen fått av timmar vid datorn med redigering av bilder och allt som hör bloggning till. Statiskt stillasittande jobb är big ”nono” om man inte är tillräckligt tränad och rör på sig mellan varven. Jag kan fastna i timmar, jag vet dessutom att jag är alldeles för otränad för att fixa detta statiska!

Ja, å så lite deppo på det….

Joooodåsåattttteeeee….men bilen, den går bra! Haha…jag fifan ibland hopar det sig med småsaker som känns lite jobbiga måste jag säga. MEN, så länge det inte är värre än så är jag fanimig välsignad ju. Tack för att jag fick klaga en stund, bloggen fungerar ju även som ett andningshål för allt som är livet. En axel att luta sig emot, berätta om vad som pågår, att livet ibland känns sådär piuuuh utan att man vet varför? Men det är ingen storm som inte går att rida ut liksom. Det är väl fan inte ens en storm…. Det är liksom inte ens synd om mig, inte alls så jag menar. Bara livet.

Nu ska jag snart åka och handla grejer till ceasarsallad. Vi fick kyckling kvar från gårdagens grillkväll. Tony fortsätter snickra och jag tvättar, tittar på bygget, underhåller Milo och bara är denna söndag. Solen skiner. ☀️ Fina solen – jag älskar dig! Ska försöka lägga in bilderna sen, har blivit ordinerad vila men bloggen (mitt jobb) måste ju fortgå. Får stå upp och hitta bättre lösningar för hur jag ska stå vid datorn nu.

Du, stor kram till dig! ❤️ Berätta gärna lite om dig själv och vad du gör denna helg. Det skulle göra mig glad!

Kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cicci
Cicci
7 years ago

Men stackars…vad gäller munherpes och pms så vet jag till 100% vad du genomlider, det sucks om nåt, alltid kommer det samtidigt också…blä! Hoppas allt ordnar till sig med det onda! Kramen

Niiinis
Niiinis
Reply to  Cicci
7 years ago

Tack fina! KRAM

Th
Th
7 years ago

Hej Nina! Kommenterar ibland men har varit dålig på det sistone,men i allafall jag heter Therese 27 år och bor i ten stad vid Vänern och har blivit med valp ( lhasa apso, om du vill googla på hur han ser ut ungefär) han är underbar och så söt 🙂 men man har fullt upp! I helgen spånar jag och sambon på vad vi ska göra på semstern som börjar i morgon. Härligt! Vill bara säga att jag älskar din blogg, du gör den verkligen personlig, allt från himmel och jord. Din oro och katastroftankar är du inte ensam om, hej är är jag, rena rama nervvraket mellanåt, men jag jobbar på det och man får vara låg å risig ibland. DET är OK! Vi är bara människor och vi gör så gott vi kan,eller hur?! Ha en underbar söndag nu! Kraaam .❤❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
7 years ago

Ellerhur?! SÅ är det verkligen!

Men gud så söt liten hund! ♥♥♥ Älskar såna små sötisar!

Bra att du jobbar med din oro, det gör jag med. Varje dag!

Tack för dina fina ord! Så fint så jag blir alldeles varm.

Stor kram till dig! ♥♥♥

Berit
Berit
7 years ago

Åh i går hade vi en superrolig möhippa för min vän Åsa som gifter sig till helgen och denna dag går i slappandets tecken! Tänkte klippa gräset men eviga skurar sätter stop för det! Städa tvätta laga mat och skjutsa tonåringar är väl vad jag får pyssla med.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
7 years ago

Åh just ja….. hoppas ni får ett fint bröllop!

KRAM

Helena
Helena
7 years ago

Men fy vad tråkigt med munsåret!
Har du provat aloe Vera gelén från hälsokost? Tycker den är super! Svalkar skönt oxå! Dutta på den med en tops så slipper du pilla i såret.
Hoppas axeln läker snart! Pms känslorna släpper ju inte förns grejerna väl kommer, jag vet hur det känns
Bamsekram till dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Har inte provat men kanske ska? Just nu har jag så ont så nu är det kortisonsalva som gäller. Stor kram tillbaka! ♥

Lena
Lena
7 years ago

I går hade vi firande av sonen som fyllde 16 (!!) år! Fattar inte, han är ju min lilla bebis I morgon åker vi hela familjen till Spanien (jag, min, man, sonen och dottern 19, snart 20 år) ska bli så kul och mysigt att få åka allihopa I augusti flyttar dottern till Stockholm så det kommer bli så tomt här hemma utan henne….Hade tänkt tvätta hela dagen i dag, jag har bäddat rent i alla sängarna och bytt alla handdukar och det är så skönt att tvättkorgarna är tomma när man åker bort tycker jag men tyvärr gick tvättmaskinen sönder igår så det blir till att köpa ny när vi kommer hem. Ha det så bra och hoppas att det känns bättre med herpes och pms i dag. Kram Från Lena i Västerås.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena
7 years ago

Vad härligt med spanien!!! Riktigt avis, jag älskar Spanien! Kul med ny tvättmaskin, det är så man får tänka när man måste köpa en ny. 🙂 KRAM och ha en fin resa!

Katrin
7 years ago

Ajaj vad ont! Hittade nåt egentillverkat sockervax till att vaxa i ansiktet med, kanske är bra?
Igår hade jag kunnat slå ihjäl mig, klättrade upp i barnas trädkoja och låg och njöt av att titta upp på trädkronorna mot blå himmel. När jag skulle ner klev jag på vedträt vi lutat mot en stam, som trappsteg. Och det gled åt sidan och jag voltade i backen… Det gick så fort så jag fattade inte att det hände, men fy f-n vad jag slog huvudet hårt i marken! Det var gräs, hade det varit sten ver jag inte vad som hänt Idag är jag stel som en pinne i nacken och har huvudvärk, och ett gräsligt skrapsår på hela överarmen.
Well well, det är inte alltid det går som man tänkt Annars är det bra och solen skiner
Spännande att se bygget! Kramar och hoppas dagen imorgon känns lättare!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Men herregud, skönt att det inte blev värre! Var rädd om dig!!! KRAM och krya!

aa
aa
7 years ago


Kanske läge för en kopp ”guldmjölk” med antiinflammatorisk gurkmeja och svartpeppar. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
7 years ago

Har googlat nu! Ska helt klart testas!!! Tack för tips! KRAM

Fraidy
Fraidy
7 years ago

Fina Nina! Jag hejar på dig <3. Ja du, här går vi i väntans tider med ett litet syskon till vår son. BF+4 idag och jag håller på att bli knäpp haha, skämt å sido:). Vill ha ut bebis Nu Nu Nu.. Grått och regnigt här på västkusten idag. Stor kram till dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fraidy
7 years ago

Håller tummarna för dig att bebis snart tittar ut! Vad mysigt med en liten…åh!♥ Stor kram!

Vickis
Vickis
7 years ago

Åh, känner igen mig så väl! Man tycker det mesta är blä, och man vill helst bara dra täcket över huvudet o ligga där tills allt det där man inte kan förklara som gör en deppo är borta! ❤
I helgen har vi varit till stranden, varit till Sagostigen mellan Malmköping och Eskilstuna med de små och varit på bio o sett Ice Age.
Hoppas du snart mår bättre, och att axeln läker fint o den andra inte ställer till det nåt mer den heller. ❤
Nu sitter jag och pustar i solen på baksidan och jäser efter maten, medan gubben påtar i trädgården p barnen har vattenkrig.

Annika W
Annika W
7 years ago

Hej Nina! Jag kommenterar emellanåt, vet inte om du lägger märke till och memorerar namn på oss som läser din blogg.. (?) Men iaf..Bor i lilla hålan Kumla och har denna helgen tagit en spontanhelg till Lysekil. Så underbar plats! Min lillasyster och hennes sambo har köpt ett hus strax utanför som de renoverar från grunden, så ser fram emot många sköna semestrar där Har tänkt på dig många gånger under helgen. Har tre barn (10, 8 och snart 6 år) och katastroftankarna har varit med hela helgen.. När vi gick nere vid hamnen kunde jag endast tänka på att de skulle ramla ner, när de badade tänkte jag endast på att det de skulle svälja så mycket vatten att de senare skulle torrdrunka..Resultatet är att jag nu är tröttare än när vi åkte, ja du vet hur det är.. Rekommenderar dig att prova silverlotion, funkar mot allt! Bästa ”smörjet” jag någonsin haft. Stor kram och tack för underbar och givande läsning ❤ Du är en sån genuin och jordnära människa!

Nästa inlägg

Ruccolaröra

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x