Melonsallad

Goddagens!

Här har vi vaknat till liv tidigare än vanligt faktiskt. Dessvärre ska veckan bjuda på dåligt väder så nu får den här mamman verkligen gnugga ”att göra”  knölarna febrilt för att underhålla en sjuåring. Idag känns det tack och lov som att vi båda bara vill ha en dag hemmavid. Han har spelat spel, han har kollat sommarlov och lite klipp och jag ska baka precis nu.

IMG_1501

Jag kickar igång denna veckan med att bjuda dig på recept på melonsallad som många frågat efter. Den här salladen är så galet god till just grillat så klockorna stannar. Jag äter ALLTID för mycket av den, sådär så jag mår illa nästan. Kan bara inte sluta.

RECEPT:

1/4 stor vattenmelon (kärnfri)
1 pkt fetaost
10 myntablad
½ rödlök
färksmalen svartpeppar

Gör såhär:

Skär vattenmelonen i bitar. Smula fetaosten över, strimla rödlöken i mindre bitar. Riv gärna myntabladen lite mindre så det ger mer smak. Avsluta med att peppra lite över. Ät & njut till all mat, perfekt till grillat.

19
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
7 years ago

åh va gott älskar melon

Marie
Marie
7 years ago

Vad använder du för sorts epilator?Såg filmklippet du lagt in.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
7 years ago

Kan göra ett inlägg om den! Den är GRYM!!!

Marie
Marie
7 years ago

Ja snälla gör det..

Berit Hörberg
Berit Hörberg
5 years ago

ja tack

Nästa inlägg

Grillad potatis med solrosfrön och flingsalt

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x