Mejla mig din Bilring!

Godmorgon! 

Tack för alla fina kommentarer på ”Bilringsinlägget”. Har blivit både rörd, glad och full i skratt av dom. Ni är som vanligt BÄST!

Tänk att lite bilringar kan skapa en sån sammanhållning? Vi är avsolut inte ensamma. Något av det roligaste var nog när en tjej jag känner litegrann dela med sig av sin bilring på min Facebooksida.

Tack bästa du för skönaste inlägget ever! Haha…. Det här fick mig att börja fundera på hur ni på bästa sätt skulle kunna skicka mig lite bilder på era bilringar. *Host host*.  Haha….. Ja det där var ju en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva! Man behöver ju inte ha ansiktet med om man inte är lika modig som tjejen på min FB-sida. Men fifan så skönt det skulle vara att få lite bilringar skickat till sig! Kanske skulle vi kunna köra ”Dagens Bilring” under hela sommaren? Blir det för uttjatat så kör vi ”Veckans Bilring”. Detta för att slå hål på myten om att alla är vältränade och ”fitta”. Att vi är många som går här med magar som är allt annat än härligt att visa upp på stranden t ex, eller att det finns människor som inte riktigt orkar….men som ska. En härlig boozt även för oss som inte hunnit/orkat/haft lust att ta tag i den där träningen som vi VEEEEET är både bra för oss och får oss att må toppen. Som att vilja hjula runt hela torget.

Ja! Jag vet! Vi kör bilringar nu under sommaren och så hjälps vi åt att ta tag i det tillsammans…. I höst. Nästa sommar lägger vi upp ”Dagens platta mage” eller ”Dagens välmående mage” ännu hellre. Behöver ju liksom inte vara platt! Vem är det jag försöker lura liksom? Platt mage hade jag sist när jag var 13.

Så? Vem törs mejla mig första bilden på ”Veckans Bilring”? Mejla bilden på niiinis@outlook.com. Blir det väldigt mänga bilringar så kör vi ”Dagens Bilring” så länge bilringsrusket räcker liksom! Sitter här och skrattar högt för mig själv! Skriv om du vill vara anonym. Annars publicerar jag gärna namn och sånt.

Den här sommaren kan ju bli hur kul som helst!

Nu ska jag bre på nån ostskiva på dessa smördrypande scones jag just tog ut från ugnen.

Kram från er bästa Bilring!

____________________________

Uppdaterat!

Bilringarnas börjar dimpa ned. Älskar er! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
K
K
7 years ago

Haha rolig idé för att punktera (bra ordval va?) bilden av att man måste vara perfekt för att liksom duga! Ska se här om någon av bilringarna vill vara med på bild…

Carro
Carro
7 years ago

Alltså…nu börjar det bli lite väl omoget och fjantigt. Det var kul en gång men detta var ju bara för mycket. Sitter och skryter om att ni är feta och visar upp mat som ni troligtvis inte äter ändå. Nja…jag vet inte. Det är okej att ha ”bilringar” för det har jag med men att se fram emot att se alla andras för att ”må bättre”. Nej. Bättre kan du Nina.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carro
7 years ago

Allt jag skriver kan ju tyvärr inte gillas av alla. Så är det att att driva en blogg som läses av MÅNGA. Är det så att det knyter sig i magen för dig över att vi är lite fjantiga, bjuder på oss själva och skämtar till det….ja då får jag nog be dig att inte kika in här mer.

Det är alltid så ledsamt och trist med dessa kommentarer så fort man går ”utanför ramarna”. Det är en av anledningarna till att många bloggare slutar med det och levererar en stel jäkla blogg som är lika personlig som en ofärgad servett.

Nä vet du vad ”Carro”! DU kan bättre! Du kan bättre genom att hoppa över att leverera kommentarer som inte gör NÅGON något gott. Låt oss ha en sån här enkel och fjantig jargong ”once in a while”. Scrolla vidare bland dina bloggar och lägg din energi och dina kommentarer där de kanske kan bli lite mer konstruktivt.

Fortsätter du att läsa här inne är jag rädd att du blir alldeles för besviken på fjantandet. Jag tycker nämligen att livet kan vara alldeles för allvarsamt och oroligt utan sånt här. Jag lever mycket för att skratta och få fjanta till det ibland. Jag tycker personligen att det är härligt, lite befriande och gör så livet får en liten guldkant.

Tack för din kommentar ”Carro”, slutar du att läsa här tackar jag för din tid och hoppas Du ska trivas bättre på någon annan blogg där den bloggaren ”kan bättre”. Fortsätter du hoppas jag att du står ut med fjanteriet som ibland dyker upp.

Allt gott!

Kram Nina

Skatan
Skatan
7 years ago

JAG ÄÄÄÄLSKAR DIG NIIINIS!!
Från en bilring till en annan.
DET är den här Nina jag älskar, tokiga, fjantiga, sjukt roliga, bjussiga , generösa , galna och KLOKA Nina. Men jag är även väldigt förtjust i den allvarsamma, lite pms:iga, kanske deppiga och oroliga Nina också.
FÖR ATT DU VISAR ATT DU ÄR EN NORMAL jävla människa och det värmer mig långt inne i hjärteroten, ska du veta.!!

Och ja Carro visst fasen är det så att vi borde börja jämföra oss med varandra hur vi egentligen ser ut? Är det inte dax för det.. ? Ska vi inte skippa de retuscherade och tillrättalagda bilderna och visa ” oss själva” och slappna av lite. Om det är så att vi slappnar av och kör en härlig utandning och låta axlarna sjunka en decimeter och låter ringen vila mot brallan istället för att skitnödigt pressa in magen i en inandning? ..är INTE det befriande, så säg! För det här handlar inte om att någon skryter om att de är feta, du har verkligen missat hela poängen. Naknare och ärligare än så är kan det inte bli! Det här handlar om att S L U T A upp att fokusera på det som är oviktigt.
Att få hjälp med att se att man är en fantastisk människa precis så som man är!
Att man kan vara stark och sund och samtidigt rund. OCH att det INTE är FEL. Att det är OKEJ. Att det är OKEJ men en dubbelhaka trots att du väger det du ” ska”. Att det är OKEJ att inte ha en rumpa alls . Att det är OKEJ att ha ”fula knän” . Att det är OKEJ att ha utåtgående navel .Att det är OKEJ att ha sneda tänder.

Att det är vi själva som är våra största kritiker och att vi ska sluta upp med det. Att vi ska vara nöjda med ALLT. Att vi: om vi tillsammans lyckas skapa acceptans inför våra egna ”brister och tillkortakommanden” , så kommer dem i slutändan faktiskt vara just det: accepterade..

.. och till slut kommer vi alla kunna börja andas ut. (Med eller utan bilring, det är liksom inte det som är grejen, det är att få hjälp att vara nöjd med sig själv)

TACK NINA!! <3 <3 <3

aa
aa
7 years ago

Kan ju intyga att jag får ångest över de ideal som råder, sitter just nu och går igenom de bloggar jag följer, en del regelbundet, andra då och då. Har just innan jag kikade in här kollat en blogg där människan ifråga har en sån perfekt kropp att man tror att det är redigerade bilder, dessutom visar hon upp sig halvnaken så det finns inget att dölja, det är en bloggportal och jag kikar ibland på hennes blogg men den ger som sagt inte mycket inspiration utan mer ångest.

Att då hos andra bloggar få se att andra har samma ”problem” som en själv är otroligt befriande. Många ser det som ett problem att ha en liten bilring eller två, många ser det som ett problem att det pratas om bilringar, alltså förstärks känslan av att bilringar är fult när någon klagar och tror att det betyder att man hyllar fetma om man inte hyllar träning. Jag stöder till 100% att vi ska kunna visa att våra kroppar är olika och lika mycket värda.

KRÅKAN
KRÅKAN
7 years ago

Varför håller ni på och svarar Carro när Nina bad henne att dra?!
Så onödigt långt svar med så man nästan kan tro att det är Nina själv.

aa
aa
Reply to  KRÅKAN
7 years ago

Jahaaa KRÅKAN du menar på samma vis som vi läsare kan förmoda att du är Carro?!
Nina kan se IP-nr så är du Carro har du just skitit i det blå skåpet, vi andra kan bara förmoda. 😉 Ha en bra dag och det menar jag verkligen =)

KRÅKAN2
KRÅKAN2
7 years ago

*S*….Ja nu förstår jag varför ni håller på som ni gör. Dagisnivå. Är ni desperata hemmafruar el? Umgås med era barn istället nu när det är sommar än låtsas vara 13 år. Har ni inget annat att göra nu i sommar än att titta på era bilringar? Vuxna mammor…Jisses…och era gubbar jobbar väl om dagarna låter det som.

Katrin
Reply to  KRÅKAN2
7 years ago

Å men jösses, skaffa dig ett liv och sluta förpesta tillvaron för andra.

Anette i Malmö
Anette i Malmö
7 years ago

Heeej. Har aldrig kommenterat innan (för lat:-)) men har läst din blogg nu i hur många år som helst. Men nu kände jag att jag ville skriva iallafall. Är 48 år och bor i Malmö med min son som är 19 och känner OFTA igen mej i dina tankar och känslor. OCH jag ville bara säga att jag tycker din blogg är en av mina topp 3 favoritbloggar med innehåll av allt mellan himmel och jord, så ändra för sjutton inte på varken dej själv, din blogg eller dina inlägg. Och jag är nog också vad folk skulle kalla lite flamsig och barnslig då och då. Har gått igenom en del tuffa saker i livet (trasslig uppväxt, cancer m.m m.m) så JAG personligen ääälskar folk som bjuder på sej själv. Jaja, nog om det, ville som sagt bara kommentera för en gångs skull (ska bättra mej:-)) och tacka för en superbra blogg. Och om jag orkar ska jag skicka en bild på mina bilringar Kramis

Hönan Agda
Hönan Agda
7 years ago

Sorry…..men blir ingen bild på min BILRING……….
jag har nämligen TRE…………
Kul initiativ detta tycker jag.
Länge leve humorn som inte drabbar mer än oss själv.
Hälsningar Skåne.

Vickis
Vickis
7 years ago

Tack Nina, du levererar än en gång!
Ligger här i soffan med min yngsta på armen och kollar på film, hon har just somnat till och visst skulle jag kunna smyga mig loss och jobba på att få bort bilringen jag har.. Men jag ligger hellre kvar här och snusar i hennes hår som luktar så gott och hör hennes små andetag. ❤
För bilring det har jag, akut snitt med den äldsta och planerat med de två andra, så jag har en sån där snygg bulldegsmage precis vid troskanten. Klart jag säkert skulle kunna träna bort den, men jag tycker helt enkelt att det är för mysigt att ta vara på tiden och närheten med mina små, och sen tycker jag helt enkelt att det är för gott med mat, och choklad! 😉

Sen är det lite kul att man jämnt antas vara ohälsosam för att man har ”trivselvikt”.. Vi hade en stor hälsokontroll på jobbet i våras, massa prover togs och jag hade jättefina värden på alla. Medan flera ”vältränade” fick sämre värden och fick börja medicinera..
Hälsa har inte alltid att göra med att man är smal!

Nästa inlägg

FAN

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x