TRÖTT

Zzzzzz…..Zzzzzz….

Nu är jag trött! Fotbollen gick ju toppen såklart. Han älskade varje minut. Jag åkte hem och bara satt på altanen en stund. Sen kom Tony och vi åkte ned tillsammans för att se hur det gick?


Det är för barn mellan typ 7-11 år. Där finns ledare som tar hand om barnen och spelar fotboll med dom från måndag till torsdag. Jag lämnade mitt telefonnummer om det skulle vara nåt, åkte dit för att hämta honom men han ville ju självklart inte åka hem så vi fick snällt stanna den sista timman. Vi hade ändå inga planer så det gjorde ju inget.


Satte mig och bara njöt av att se hur glad han var. Fick en sån lyckokänsla i bröstet alltså. Du vet när det känns som man har sockerdricka i skinkorna och vill skrika till hela världen hur mycket du älskar! Inget spelar någon roll när ens barn är lyckligt och glatt! Det är det som är finast i hjärtat…. ALLTID!


När jag kom hem började jag med maten. Baconinlindad kycklingkorv! Tony drog iväg med exet Magnus för att lägga ett golv. Sen kom de hit för att fortsätta på uterummet. Heja heja!

Nä, nu somnar jag nästan. Go’natt och sleep tight!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spänd förväntan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x