Vakna då!

Godmorgon lördag!

Här ligger jag som Pippi Långstrump. Vaknade med gråtklump i halsen och huvudvärk (den kom redan igår). Om allt är som det ska nu så kommer mensen imorgon. Är ALLTID så gråtig dagen innan, du vet sådär så man bara vill låta tårarna rinna. Tänkte att jag kanske skulle gråta en stund så klumpen försvann? Men det betalar sig i röda ögon och simmig syn resten av dagen. Ska på tjejfest ikväll, en årlig tjejträff då karlarna är på festivalgolf så simmig syn och gråtögon är väl inte jättekul då. Det där gråtandet brukar sällan hjälpa heller, det är mer en överhängande känsla som inte riktigt går över förrän mensen kommer. Någon annan som har så?

Jo, sen får jag svårt att sova också. Inatt låg jag och följde nyhetsflödet nere i Turkiet. Vet faktiskt inte när jag somnade till slut. Tony snarkar i alla fall här bredvid och jag får liksom lust att typ kasta nåt i hans huvud, så han vaknar….och slutar sova. Det som jag inte kan just nu. Haha…. Han kan ALLTID sova! Han har inga hormoner som spökar han inte. Avundsjuk just idag, vill också vara helt neutral i hormonerna och snarka! Sömn är också den bästa medicinen mot just PMS, och promenad. Så jag lär ta på mig mysdressen och ge mig ut jag. Sen äta gofrulle och kicka igång den här lördagen.

Kunde inte hålla mig längre, puttade på Tony och sa: ”Nu får du vakna!” Han vände sida och fortsatte snarka så det gick ju sådär.

Ska fortsätta peta tills han vaknar! Klockan är snart 9.30 och jag har varit vaken sen halv 6. SNARK känner jag, dubbelsnark! Vill bara soooooooooova!

Well well, jag går ut på promenaden i alla fall tror jag. Det gör så gott i själen. Sen blir det scones till frukost. Bakade dom i förrgår och dom är sååå goda fortfarande. In i micron en snabbis så är de som nya. Du ska få recept! Sen ska jag visa lite bilder från vår mysiga ”häng” eftermiddag igår.

Ha en mysig lördag nu.

Kram Nina ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
7 years ago

Jag som aldrig brukar kommentera men vill ge ett tips för att underlätta sömnen. Jag behöver totalt mörkt ibland speciellt under fullmånen, har köpt en tempur Sovmask. Super skön och det blir totalt mörker för ögonen. Kanske kan vara värt att testa. Finns till bra pris på svenskhälsokost.se just nu.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sandra
7 years ago

Tack för att du kommenterar!

Kanske ska testa sån? Hört fler som älskar den där masken och sover aldrig utan.

Tack för tips!

Kram

Katrin
7 years ago

Hoppas ni hade en fin dag ändå!
Satt ett bra tag och klickade på ”relaterad post” som kommer upp nederst på sidan, hamnade på inlägg med dina värkar med Milo och inskolning på dagis och allt möjligt. Vilken skatt för dig och din familj din blogg är, vilket fantastiskt jobb du lagt ner i alla år – var stolt!
Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Visst är det fantastiskt! Jag sitter själv och klickar ibland och läser och läser. Har ju glömt allt man skrivit genom åren.

Det är verkligen som du säger en SKATT! Är så glad för den faktiskt. Allt finns på pränt liksom.

Stor kram!

Helena
Helena
7 years ago

Goa fina Du!
Vad jag hoppas att du fått sovit ordentligt inatt!
Jag är likadan! Vaknar flera ggr på natten och vänder å vrider i sängen och lyckas inte somna.
Sätt dig och måla litet idag om känslorna är jobbiga!
Stor kram till dig vännen

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Skönt att höra att vi är fler.

Ja måla skulle nog hjälpa, men igår gick jag ut och snickrade. Det hjälpte lite det också.

KRAM ❤️

Nästa inlägg

Nostalgitripp

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x