Sent hej!

Godmorgon!

Eller vad tusan, klockan är ju snart lunch. Jag har bara inte hunnit in tidigare. Vi har hunnit äta frukost och jag har varit på Hälsokraft och fyllt på mina förråd av vitaminer och mineraler. Vi åt frukost ute på altanen i solen, dock så verkar solen försvinna en stund få himlen täcks av ett moln ”big-size”. Får hoppas att det försvinner snabbt förbi.

morgon morgon 2

Här har det ätits hemgjorda scones med snabbsylt på. Har såå många som testat att baka dessa scones som tackat mig för receptet, som sagt att de äntligen kan äta ljuvliga glutenfria scones. Så kul tycker jag. Du hittar receptet på de glutenfria sconesen här och snabbsylten här.

Nu ska jag jobba en liten stund. Tony står och jobbar på uterummet så svetten lackar. Du ska få se bilder senare idag. Wihooo….

Kram Nina ♥

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Driv-is

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x