ANNONS
Integritet på Tailsweep

Parmesan och skinkfylld potatis

/

Häromdagen gjorde jag och Tony så himla goda potatisar! Alltså det här är så vansinnigt gott så jag åt ALLDELES för många. Man måste hejda sig tror jag för det är lite mättande också. Satt och jäste i soffan med ballongmage resten av kvällen efter att vi ätit dessa.

Det här är fyllda potatisar och kan ätas som de är till en grönsallad, men de passar också utmärkt till kyckling, fisk eller kött.

RECEPT:

10 potatisar
10 skinkskivor (vanlig smörgåsskinka)
1 liten burk creme fraiche
1 dl parmesanost

Gör såhär:

Dela potatisarna på mitten, lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja, salt och svartpeppar. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuer eller tills de fått färg och känns klara. Är ju lite beroende på potatisens storlek. Ta ut potatisen och gröp ur innehållet så du liksom bara har skalet kvar. Blanda innehållet med creme fraiche, strimad skinka och parmesanost. Lägg röran i potatisarna igen och grädda ytterligare i ca 10 minuter tills röran fått lite färg. Ät & njut!Följ mig gärna på min FB-sida HÄRFölj mig gärna på Instagram HÄRFölj mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00