Sudersand ♥

Alltså! Är vi i paradiset på jorden eller? Vi bor 30 meter från havet. Det är sand så långt ögat kan nå, vit sand. Sådär sprakande härlig sand som gör att man bara vill borra ned tårna i den. Har tyvärr glömt min kamera hos ett par vänner som vi träffade här på Fårö igår kväll så att så länge får ni hålla tillgodo med bilder ifrån min mobil. Visar resten av bilderna sedan.

sudersand

Efter den snabba färjeresan på bara några minuter så entrade vi Fårö. Jag förstår faktiskt vad folk pratar om. Varför alla säger att Fårö är så vacker. Det är galet vackert verkligen. Jag lagade mat i husbilen när vi kom till campingen. Vår plats ligger verkligen så vi ser havet. Så underbart är det. Jag hör havet nu när jag sitter här och skriver till dig. Ljudet av havet är nåt av det finaste. Efter lunchen packade vi i ordning våra väskor för att gå ned till stranden. Det blåste rätt friskt igår men det löste vi med ett litet staket, en vindskydd som tillhör husbilen. Ni som följer mig på snapchat fick se det. (ninahermansen heter jag där)

Efter att Milo badat och klivit i sin mysiga badrock så tog vi en kort promenad på stranden till det här ljuvliga stället! Det är som om Thailand trillat ned från himmelen. Ned på Sudersand liksom. Kolla bara?!

Välkommen till Sudersannas Grill & Bar. Är det någon strand du någongång ska besöka så tipsar jag dig om denna. Sudersands Resort bor vi på och stranden här intill oss sägs vara Sveriges vackraste. Nu har jag inte tagit bild på detaljerna i Sudersannas bar, men där finns tjocka kuddar att sitta på i sanden. Ett litet biljardbord och ett litet pingisbord. Sovsängar. Hängmattor. Höga barstolar och bord byggt av drivved. Så häftigt. Här satte vi oss med vänner för att avnjuta afterbeach. Vet ni hur jag njöt? Det kändes som jag släppte alla mina måste just där och då. När man bara är och njuter av livet. Den känslan tillåter jag väldigt sällan men när jag väl gör det så är det ju helt fantastiskt. Barnen lekte vid strandkanten och vi satt och pratade i solen. Vi lämnade nog stranden vid halv 7 tiden nångång….

Som sagt, har mer bilder i kameran. Ska också visa er vart vi hamnade på kvällen.

Denna morgon var inte riktigt lika solig. Det har regnat lite inatt men nu börjar det att ljusna här ordentligt. Det ska bli fint väder idag också. Enligt Gotlänningarna här på campingen så är det fint väder varje dag så vi litar på dom. 😉 Jag tog en sandpromenad i morse. Så JÄKLA jobbigt alltså. Svetten lackade… Jag tog också av mig lurarna för att höra vattnet slå mot stranden. Avkopplande ljud.

När jag kom tillbaka hade Tony stekt pannkisar till honom och Milo, jag fick en härlig omelett med skinka och tomat. Morgonen kunde ju bara inte börja bättre! Nu inväntar vi solen så vi kan bege oss mot stranden.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
7 years ago

Åå Gotland är ju bara såååå fantastiskt! Hinner ni tycker jag ni skall ta er ut till Bungenäs oxå! En liten oas, jättemysigt!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessica
7 years ago

Ja, det är fantastiskt! ♥ Svårt att hinna med allt men vi försöker med det också. Önskar man hade en vecka till?! 🙂 KRAM

Anna
Anna
7 years ago

Bästa sandstranden har tillbringat nästan alla mina somrar på Gotland sedan jag var fyra år ( fyller 40 nästa år ). Mitt andra hem som jag brukar säga ♡ stanna till vid den ” blå lagunen ” när ni kommer över på ” fastlandet ” . Om ni är kvar på söndag så kolla in ” medeltidsveckan ”, vi kommer ner till Gotland då längtar som bara den ♡.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
7 years ago

Vi åker hem imorgon så ingen medeltidsvecka, har dock hört att det ska vara kanon det också. Ha en mysig vistelese, det har vi haft! KRAM ♥

Linn
Linn
7 years ago

Ibland blir jag så förbannad less på din sida, inge drama bara massa feel good. Och jag blir glad varenda gång och det blir som en drog. Jag bara måste in och få lite energi. Fortsätt så!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linn
7 years ago

Hhahaha, först tänkte jag va? Men jag fattar vad du menar…. här finns visserligen lite a ångestskit och sånt mellan varven. Allt hänger på hur jag mår. Just nu är det härligt med semester och sommar så andas det nog mer energi. Tack för att du kommer hit och ”tankar”! KRAM ♥

Nästa inlägg

Hej Fårö

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x