Gotland bjöd på massor att se….

Ja hörni!

Vad kan man säga om Gotland? Har du aldrig varit där, ÅK DIT! Har du varit där, ÅK DIT IGEN! Ämen, vi är så nöjda med vår semester dit så det finns inga gränser alltså. Det hade som sagt inte kunnat bli bättre och vi har totalt förälskat oss i den där ön. Nästa år vill vi dit igen. De sista dagarna tillbringade vi som sagt på Fårö och Sudersand Resort. Kan säga såhär….. den campingen kommer vi definitivt att återkomma till. Det kan jag lova. Hela vår familj är helt kär i stället.

Ska fortsätta berätta lite om våra sista dagar på Gotland.

IMG_2147 IMG_2148 IMG_2154

Vi åkte till Fårögården för att hänga med Maria och Tomas och deras kids. Jättemysigt ställe som hade lammbuffé och bjöd på så mysig atmosfär. Vi blev kvar länge och cyklade sedan hem i mörkret.

Dagen efter var det dags att bli lite kulturella. Fårö kan man väl inte besöka utan att kika på raukarna. Det är ju bra mäktigt att veta att de är över 400 miljoner år gamla, att det packats ihop av kalksten och  lerig märgelsten i alla år. När sista istiden sedan lämnade oss blev dessa raukar kvar som stora pelare där i havet. Det är korallrev kan man säga. Skithäftigt ju!

gotland 9 gotland 8 gotland 7 gotland 5 gotland 4 gotland 3

Efter raukarna så for vi till Kutes bensin och käkade lunch. Jag säger bara WOW. Jag förstår att jag fick massor med tips om att vi skulle ta oss dit. Snacka om originellt alltså! Bland det häftigaste….

gotland 22 gotland 21 gotland 20 gotland 19 gotland 16 gotland 15 gotland 18  Alltså ser ni??? Allt är såååå coooolt. Det är som ett gammalt skrotupplag från 50 talet. Det ligger rostiga bilar, bildelar, tunnor…ja t.o.m gamla kylskåp överallt. Allt är så rörigt men på något sätt så otroligt genomtänkt. Det här var bland det coolaste. Jag måste också ha smält in i inredningen då det var en man som kom fram till mig när jag skulle gå och beställa och hade lite funderingar angående menyn. Haha….

Det serveras crepes och galetter. Galetter är gjort av bovetemjöl, salt och vatten och är lite matigare. Jag tog en sån med ost, skinka och ägg på. Smarrismarr! Milo tog en crepe med sylt och grädde…. dock så fanns det en uppsjö att beställa i de est fantastiska konstellationerna. 🙂 Vi fotade inte maten då ligan som vanligt var lite för hungrig. Haha…

Efter lite kultur så var det dags att stråla samman med Tomas och Maria igen. Vi hade dejt på bästa stället vid stranden. Sudersannas Bar & Grill. Vi bestämde oss för att sitta där och äta under kvällen också och bättre sista kväll med gänget fanns nog inte. Mat, beachhäng, kidsen lekte, vi åt och satt och verkligen mös.

IMG_2166 IMG_2165

Vi mammor fick bara provligga i dessa hängmattor, sedan blev de belamrade med massa kids. 😀

IMG_2169

Härlig bild tycker jag på sommarbarn med glassarna i högsta hugg. ♥

IMG_2175

Fina Maria och Tomas. Skittrevligt folk från vår hemstad. ♥

IMG_2177 IMG_2178 IMG_2179

Sista kvällen med gänget bjöd på enkelhetens middag. Hamburgare med sallad och strips. Skitgott! ♥

IMG_2184 IMG_2189 IMG_2193

Det blev lite sämre väder framåt kvällen så då blev det bygge av vindskydd! 🙂 Blev skitmysigt ju.

IMG_2196

Sen satte vi på en film till barnen inne i husbilen och så mös vi vidare så det bara small om det. Dagen efter åkte sen Maria, Tomas och barnen hem och vi fick vinka ett lite tårögt hejdå. Milo trivdes med sina nyfunna vänner. ♥ Sötis! Lika nära sina känslor som sin mamma tror jag minsann.

Nähe, nu måste jag göra ett litet brake här. Tänkte visa er de sista bilderna senare ikväll…. för vår sista kväll gick inte av för hackor den heller. Hörs sen igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Så roligt att se Maria o Tomas o barnen tillsammans med er.
Vi träffade dom på Cypern tidigare i sommar o min Nicole lekte med deras Maja hela dagarna :).
Superhärlig familj!

Sov så gott!
Kram Anna

Nästa inlägg

Uterummet börjar likna nåt….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x