Blodsprutande & oro, en utmattande dag!La just ut detta på snapchat (ninahermansen). Vad ska hända med det nudå när Instagram börjat med liknande? Jag kör på ett tag till på Snapchat jag….

Det här ”snygg-filtret” behövdes idag kan jag säga. Sitter här i soffan nyduschad och är helt slut. Dagen har nämligen varit riktigt jäkla utmattande! Låt mig berätta.

Dagen började riktigt bra, jag körde 7 minute workout med en ny app. Svettig var jag och skulle just hoppa in i duschen när Elliot ringer. ”Mamma, jag har så jäkla ont i magen, jag kan knappt gå eller andas känns det som”. 

Katastroflarmet ville ju hoppa igång direkt. Något som varit bra med att ha varit hypokondriker är ju att man kan ganska så mycket. Man har googlat sig kunnig typ. Dessutom har jag själv som 18 åring åkt in med en rejäl magkatarrattack till akuten. Så jag frågade vart det satt och det var klockren magkatarrattack. Kastade mig in i bilen och hämtade honom. Han låg på en gräsmatta när jag kom, likblek. Lilla hjärtat! ❤️ Jag kan massor om magkatarr då jag själv har det tack och lov så jag blev inte rädd och orolig. Mer att jag tyckte synd om honom eftersom jag vet hur jäkla ont det kan göra. Det blev till att köra alla huskurer jag kan och ge honom lite medicin så var han ok igen efter några timmar. Så kan det bli när man slarvar med mat, sömn och festande på det. Kanske blir det lite lugnare nu vilket är bäst om det ska hålla sig borta! Bra för en orolig mamma.

Nåväl, när det hade lugnat sig och vi jobbat vidare på uterummet så skar sig Tony på en kniv så blodet fullkomligen sprutade! Hjärtat i halsgropen för andra gången samma dag. Han kom springande med blodet forsande från tummen. Jag som tycker sånt där är lite läskigt vågade mig in i badrummet för att kolla hur det såg ut. Det var ganska djupt. Men han tyckte inte det såg ut som att det skulle sys. Vi plåstrade om det så hoppas vi att det är ok med det.


Ser ni blodet som fortfarande är kvar på hans ben? Det var blod överallt för fasen. Huuuuuu….. Måste öppna upp imorn och se hur det ser ut?

Nu sitter vi här med jästa magar. Vi har käkat chicken fajitas till kvällsmat efter en heldag med jobb i uterummet. Vi båda är faktiskt helt möra. Imorgon ska jag fota hur allt ser ut nu. Nu är det bara målningen kvar förstår ni. Jag har ställt i ordning därinne, vi har byggt bord och en ”dagbädd” också. Wioooooo….. Mer bilder imorn!

Nu ska jag bara slappna av i soffan och inte göra nånting mer än att glo på TV. Hoppas ni har en mysig kväll hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
7 years ago

Oj vad mycket som hänt! Tur allt gått bra.
Jag har precis satt mig i soffan också och kolla på tv – har stått och gått precis hela dan. Plockade blåbär och hallon från morgonen, sen klippt in all dill och persilja och kokat rödbetorna, sen rensat bär och bakat dina goda blåbärsbullar, och rensat ännu mer bär. Och lagat lunch och middag till familjen… Toppen att det är Armageddon på tv nu, älskar den filmen – mest Affleck

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Åh helskotta vad du fått gjort! Heja dig! Vad skönt det är när man får massor gjort.

Kram

Emmy
Emmy
7 years ago

Kan du lägga upp recept på chicken fajitas? Tack för en väldigt bra blogg / från en likasinnad hypokondriker som kommenterar alldeles för sällan. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Emmy
7 years ago

Självklart kan jag göra det!

Tack för fina ord, stor kram och tack för kommentaren!

❤️

Moa L
Moa L
7 years ago

Har ni inte åkt in för att sy ganska snabbt så ska ni inte öppna bandaget på minst 3-4 dagar pga läkningen. Från en som skar av sig tumtoppen förra sommaren *facepalm på mig själv*

Håll handen ovan hjärthöjd. Dunkandet runt såret brukar fortsätta ett tag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Moa L
7 years ago

Ok, tack för tips! Då får bandaget sitta på då…. Ska tipsa om det där med ovan hjärthöjd också. En hypokondriker kan inte mycket om sår…. Haha!

Kram & tack!

Linda
Linda
7 years ago

Vilken dag! Som skrivet innan, öppna inte upp förbandet för snabbt utan låt de sitta några dagar så det hinner dra ihop sig. Öppnar ni upp de för snabbt är risken att de lilla som hunnit läka rivs upp. Kramar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda
7 years ago

Tack för tips, vi ska låta det sitta på i några dagar och hoppas på det bästa! Kram

Nästa inlägg

Sourcream & onion stroganoff

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x