7 minute workout fifan!

Godmorgon!

Här har jag just avslutat min 7 minute workout som inte längre bara är 7 minuter.

IMG_2449

Den heter 7 M Workout i Appstore. Tycker att det är den bästa appen jag testat hittills. Jag har ställt in den på smart workout och då förlängs det varefter man tränar. Idag blev det 7 minute workout X 2. Just nu känns det här svinbra och köra nästan varje dag. Det går fort för det första. Jag slänger bara på mig en sport BH, joggingbrallor och skor och så kör jag innan frukost. Skitenkelt.

IMG_2445 IMG_2447

Ska komma igång med promenaderna sen igen också. Min axel är inte 100, den blir ond av ansträngning så jag kan inte köra fullt ut men jag gör andra saker när appen t ex visar armhävningar. Eller så kör jag bara en arm lite försiktigt. Allt går ju bara man vill….

IMG_2446

Det är skönt när det är klart. Måste bara bli bättre på att fylla på med vatten. Jag kan vara precis urusel på att dricka vatten alltså. Är du bra på det? Jag vet de som allltid kånkar omkring på en vattenflaska eller är sådär duktiga att alltid fylla på med vatten vid fika, lunch och middag. Jag måste bli bättre på det helt klart!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag göra frukost. Skulle behöva åka och köpa nya ägg, igår när jag skulle baka rulltårta så var det ett ruttet ägg bland äggen så jag kastade alla. Har du känt lukten av ruttet ägg? Alltså HERREMINJEEEEE, jag spyyyyr! Skulle behöva åka och köpa ägg men det får bli frukost utan ägg kanske. Förresten, Milo har varit feberfri hela natten, han fick ipren vid kvart över 8 igår kväll och har inte haft feber sedan dess. Det bådar gott. Dock så är han förkyld fortfarande, men det är ju nåt som går….det är den där jäkla febern som är jobbig. Kändes helt konstigt att han blev sjuk såhär mitt i sommaren, går ens förkylningar på sommaren tänker jag? Det kanske det gör? Jobbigt är det i alla fall, skönt att det inte är smällvarmt för tillfället i alla fall, tänker att en förkylning ju måste vara 100 ggr jobbigare då!

Du, vi hörs senare….har ett sminktips till dig!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
7 years ago

Jo,jag har känt lukten av ruttet ägg,både en gång här hemma och när jag gick en storhushållsutbildning. Där var det entjej som skulle göra biff ala Lindström,och hon hade ner alla ingredienser i en bunke och skulle knäcka i ägget,och det var ruttet,blä. Hon fick bära ut hela bunken på lastbryggan och börja om,jag tror att man hade lukten i näsan hela dagen:-)

JP
JP
7 years ago

Varför sträva efter att dricka mycket vatten? Drick till måltider och om du känner dig törstig. Ingen frisk människa behöver dricka mer än 1,5 liter/dygn…tjingeling och kämpa på med träningen…

Niiinis
Niiinis
Reply to  JP
7 years ago

Nä, tänkte inte mycket så. Mest att jag SKA dricka nån vatten överhuvudtaget. Ibland blir det inget alls….

Katrin
7 years ago

Bra jobbat med träningen! Jag kör appen FMTK, deras program är jättebra och varierade. Kolla 🙂
Skönt med Milo!
Och vet du, ha ingen vattenångest, googla lite på det och läs den nya forskningen så förstår man att det inte är bra alls att hinka i sig vatten i ett. Kroppen säger till, lita på den! Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Ja som jag skrev här ovan, inte tanken att det ska vara nåt hinkande så. Sånt driver ju bara ut massa viktiga vitaminer och mineraler. Men nåt vatten lite då och då vore bra. Hehe…. Kram

Anonymous
Anonymous
Reply to  Niiinis
7 years ago

Haha, ja ta en klunk då du är törstig vet ja

Nästa inlägg

Bilbingo

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x