Jobbardag

Men heeeej!

Ett sent hel ifrån mig. Tony drog och jobbade i morse och det kändes heeeeelt konstigt!! Fy, saknar honom massor! ♥

Allt har liksom gått åt skogen den här förmiddagen förstår ni. Min telefon är sönder. Den gick i golvet och är helt svart i displayen. Jag har ett litet litet streck i sidan av displayen som jag ser något litet grön på när det ringer. Drar jag i den så kan jag lyckas svara…. jamen du förstår ju. Kaos! Letade fram gamla telefoner men dom är låsta till andra operatörer och tjossan hejsan! Måste köpa en ny lur helt enkelt….

Men vad låst och konstig man blir utan sin telefon? Usch, inte alls kul och inte kunna nå folk…. kan inte surfa, ingenting. Nä det här var allt annat än skoj. Sitter här vid datorn nu i alla fall och får någorlunda kontakt med omvärlden känns det som. 🙂

Igår tillbringade vi hela dagen hos mamma och pappa.

IMG_2527

Milo spelade fotboll med Mick och var ööööööverlycklig!

IMG_2528

Den här grillstugan har jag och mamma skurat och städat utan och innan.

IMG_2530 IMG_2531 IMG_2532 IMG_2533 IMG_2534

Hela grillstugan är sådär Lapplandsinspirerad. Mina föräldrar är ju från finska Lappland och det är också den dialekten jag har när jag pratar finska. Så jag pratar norrländsk finska…haha…lite kul ju! Dom där lappskorna som hänger i hornen är mina gamla, jag har haft dom på  mig som liten. ♥

IMG_2536

Tony var sååå duktig och målade hela jäkla stugan igår. Så nu har han skrapat OCH målat den. Det är bara knutarna och runt fönstrena kvar nu så är det klart.

IMG_2538

Faster Soile syns inte bakom staketet som hon målar där men kollar man noga så. 😉

IMG_2542

Pappa tog ner alla rännor och så hjälpte vi honom att rengöra dom.

IMG_2539

Gubben blev tvättad också. Nu vill mamma och pappa att jag ska måla den. Vet bara inte vad för färger man ska ha? Vet du?

IMG_2544

Jag lagade ärtsoppa tillsammans med mamma igår. Du ska få receptet på den här grymt goda ärtsoppan av mig! Hur du gör den från scratch så att säga.

Nu ska jag åka och köpa take away, vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ceasarsallad med hemmagjord ceasardressing

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x