Ä men fifan så nervööööst!

Go`kväll!

Ämen fifaaaaaan, jag är heeeelt slut av fotbollen! Vilka tjejer, jag blir helt matt tammetusan! Vi var ute hos mamma och pappa för att titta på fotbollen och för att jag återigen fått hem schäslongen som mammma o pappa fick av oss. Den tar för stor plats hos dom och vi behöver en igen så det var ju perfa att vi bara kunde hämta hem den igen. Men åter till fotbollen. Vet inte om du är intresserad av det, men i stora sportsammanhang tycker jag det är skitkul med fotboll. Jag är så inihelsickes impad av damfotboll alltså! Jag har inte tittat så mycket förut men MAJJ GADD vilka brudar! Inget filmande, bara slit ända in i benmärgen. Dessutom är dom otroligt talangfulla. Å inte nog med det…. nu fick vi se en rungande ”håll käften” semifinal också. Jag höll på att smälla av av nervositet när vi kollade på straffarna….förlängningen var lika jobbig den. Så härligt! Det där med att komma ned i varv nu vettifasen alltså? 🙂 Känns som jag går på någon form av uppåttjack nu, helt uppjagad typ. 🙂

Jag sitter uppe i vår säng och bloggar, jag ”nattar” en nervös sjuåring. Jag tror att han somnat nu i alla fall. Det är första skoldagen imorgon och fjärilarna i magen vill inte stanna. Sötis… Imorgon är det dags att börja andra klass och få träffa alla klasskamrater efter världens längsta sommarlov. Tacka fasen för att fjärilarna fladdrar där inne i lilla magen. ”Det kommer gå så bra” har jag sagt hela dagen idag. ”Det kommer vara så kul att träffa alla kompisarna igen och tänk, en ny fröken också!” Han ska få en ny fröken då den förra (som var sååå bra) har slutat, det blir säkert bra med den nya också.

IMG_2572

Gissa hur god den här var idag då? Koffein och laktosfri latte med kanel och kardemumma som jag gjorde alldeles själv. MUMS! Åkte ju ut och hämtade Milo som sov hos mormor och morfar inatt. Blev kvar en stund tills det var dags att hämta Milos kompis på fritids så de fick leka.

IMG_2600

Medan dom lajjade så bakade jag som en liten idiot. Ni vet… När man varit med i ett TV program så kan man inte bjuda på köpefika. Haha….såklart man kan. Men faaaaan så det skulle ta emot alltså. Jag känner att jag har den pressen på  mig faktiskt. Det är nog bara jag men eftersom jag bakat sen jag var väldigt ung så är det mer regel än undantag att jag bakar. Så har det blivit och så fortsätter det tydligen. Dessa små jordgubbsgråttor skulle jag kunna låta ”käka glutenfritt” dra åt fanders för faktiskt. Jag var så sugen idag så jag tammetusan dreglade när jag tittade på dessa härligheter. Du ska självklart få recept…. dom blev jättegoda om man lyssnar på två sjuåringar och mannen. Bra betyg! När alla åldrar gillar har man lyckats! 🙂

IMG_2602

Syns att den här tanten vaknade kl 04.45 i morse va? Zooombiieeee….. Tänkte jag skulle tipsa dig om spets BH:n du ser på bilden också. Det är alltså en BH med heltäckande spets över hela. En superfavvo BH verkligen. Det är en T-shirt BH och så heter den dessutom Nina, bara en sån sak! 🙂 Den är sååå jäkla skön, jag har två stycken svarta men ska köpa på mig fler färger. Finns på TWILFIT och du hittar den HÄR.  (adlink)

IMG_2604

Stod i dörren och skulle skrämma min karl när han kom hem från jobbet… men han blev inte ett skit rädd. 🙂

IMG_2606 IMG_2608

Fotboll hos mamma och pappa. Jag stod upp mest på slutet. Kunde inte sitta still och kolla för att jag var så sjukt nervös. 🙂 Herreminjee….

Jaja, nu SKA jag i alla fall försöka komma ned i varv här. Hoppas du haft en fin dag.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
7 years ago

Vilken spännande match det var och va duktiga dom är!!! Jag var också super nervös när det blev straffar. Så kul i final liksom!
Längtar tills på fredag. Nu till något helt annat. Har du ätit ananaspaj någon gång. Jag gjorde det i förra veckan och det var så sjukt gott så där otippat gott. Har du något smaskigt recept på ananaspaj som du vill dela med dig:)
Ha det bäst!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Susanne
7 years ago

Ja men ellerhur?! Så nervööööst så det var inte klokt…. 🙂

Jaaa, jag har ett jättebra recept! Ska absolut dela med mig av det inom kort.

KRAM

Ann-Marie L
7 years ago

Ja, jag brukar tycka det är sååå långtråkigt men fasen, inte många lugna minuter. De där 90 minuterna gick ju på tok för fort! De var såååå grymma, det är därför de är värda guld – egentligen, men men, de vann ju silver och publiken!

Nästa inlägg

Glutenfria brownies

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x