Kalasande

Heeeeej!

Kör ni FINFREDAG för fullt eller? Inte jag… jag har varit ute och gått med min mamma och nu sitter jag och jobbar i träningskläder. Så långt har jag kommit med min FINFREDAG. Haha… 😀 Äsch, det var fullt håll igång igår så idag får dagen vara lite såhär. Jag ska dock duscha och fixa mig lite innan jag hämtar Milo, sen ska vi åka och handla fredagsmys. Det är vårt första fredagsmys sen semestern.

IMG_2625 IMG_2626

Ja, gårdagen handlade en hel del om att baka såklart. Här har ni lite av det som fanns på kakbordet. 🙂

IMG_2642 IMG_2643

Fika med hela tjocka släkten! Några föll bort tyvärr men det blev mysigt när vi alla fick plats vid vårt köksbord.

IMG_2628

Förklarade för pappa hur min telefon pajat…. 🙂 Det är nämligen lite konstigt allting med min telefon. Enligt konstens alla regler som den gått sönder så ska den inte funka…egentligen. Men den gör det. Jag kan använda displayen, det jag ser av den…vilket tyvärr inte är så mycket. Men det är märkligt, enligt Dialect där jag var och skulle kolla om den gick att fixa så sa dom att det var jättemärkligt att den funkar. Måste ju spara den nu när den är så märklig. Tanken var att Milo skulle få den när jag skaffade ny lur men nu blir det inte så. 🙁  Well well, han får vänta ett tag till. Inget måste att han får en telefon ännu känner jag…. när har era barn fått telefoner?

IMG_2640 IMG_2641

Någon gottade sig kungligt med rultårtsbakelser. 😉

IMG_2644 IMG_2647

Vi avslutade kvällen med Ernst. Jag i snygga brillor, Tony och Magnus ätande en varsin pizza, haha…vilka muppar dom är alltså. Dom han inte kvällsmat som vi andra efter att kalaset började.

IMG_2649

Den här hade Thedde varit och köpt till mig, den är från honom, Magnus och Elliot. Den är så fiiiiin, jag blev så glad så jag fick en liten tår i ögat. En sån här stor har jag velat haft länge. Den är lite större och maffigare nämligen. Åh, så glad! Jag fick också pengar och massa fina blommor. Presenten från Tony har jag inte fått veta än, jag har bara fått veta att jag ska bli överraskad. HUR NYFIKEN!? Jag som älskar överraskningar! 🙂

Det blev en alldeles lugn och skön födelsedag med de närmaste. Ett lagom sätt att fylla 44 år på. Nästa gång jag fyller år blir det lite mer kalas tänker jag… 45 är ju lite jämnt sådär. Men än är vi inte där. 🙂

Måste visa dig lite härligt uppvaktande jag fick i cyber!

therese mcdonald

En f.d boggkollega som heter Terese och är tammetusan helt fantastisk i skrift! En superhärlig människa som jag är glad snavat förbi i mitt liv. Kolla in texten hon skrev. Jag både skrattade och grät! 🙂

throwback

Hahaha! Jag och Laila åkte till Mallis. Panka men vid gott mod… vi fick en sån jäkla kul resa. Uppe till höger skymtar ni Nordman som två år senare slog igenom. Hans keps finns nånstans men jag vet inte var? Jag fick den… det ni! 🙂

Jaha, jag ska jobba vidare här. Vi hörs sen igen! Ska bjuda på lite recept…. sen ska jag färga håret mörkt igen. Jaaaa, nu är det höstigare så nu är det dags att bli mörk igen. Men, jag visar senare!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
7 years ago

Ser ut som ni har haft det fint på din födelsedag, ta en lugn fredag och en skön helg nu.
Haha, hur man såg ut då..cyklbyxa och skjorta/blus.. :men så såg även jag ut då, gärna lite tuperad lugg med permanentlockar…fniss.
kram.

Linda
Linda
7 years ago

Ja det här med mobiltfn, vi gjorde helt enkelt som så att när klasskompisarna började få så fick våra barn också, en bättre begagnad till att börja med. Följde med strömmen….Men kan konstatera att mobilpremiären sjunker i åldrarna.

Angela
Angela
7 years ago

Angående frågan om mobil till barnen så kan jag säga att jag och maken har kört ”grymt elaka föräldrar” stuket. Åtminstone om man frågar våra barn ;). De fick sina första telefoner nu i sommar. De är 10 och 9 år. Det är först nu när de rör sig allt längre ifrån hemmet på egen hand som vi tyckte det fanns nåt behov utöver ”men aaalla andra har juuu”.

Sarah
Sarah
7 years ago

Grattis på födelsedagen och tack för en fin blogg!
Skulle vara trevligt om du ville lägga ut recept på alla de godsaker du bjöd på vid fikat. Tycker alltid det är lite klurigt att få till och matcha godsakerna vid födelsedagskalasen…!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sarah
7 years ago

Självklart ska du få det, dyker upp framöver!

Nästa inlägg

it´s my birthday! ♥

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x