Bortgjord för Patrik Sjöberg

Hallå i stugan denna söndagkväll!

Jaha, jag har landat i soffan här och ligger och slöglor nån film. Äter lite yoghurt också…. Vi har varit i storstan idag igen där Milo fick åka av sig lite i Rålisparken. Det som är bra där är att det ju ligger under en bro så även om det regnar så går det finfint att åka där.

rålis

Happy days! ♥

rålis 3 rålis 4

Jag såg rätt ensam ut där jag satt, haha… men såhär tomt var det verkligen inte. Det var massor med folk men just här såg det onekligen folktomt ut. Vet ni?!?! Medan vi satt där så flög landslagets plan över oss, nu när vi satt här och tittade TV så visade nyheterna att de landat strax innan 16 och det var ju då…. Haha, hur coolt? Eller inte särskilt kanske men jag tyckte det var kul som tusan att jag sett dom så i alla fall. 🙂

rålis 2

Jag har hunnit kattgosa lite också. Min lilla bebis är det här…. jag sitter och pratar med honom som en liten bebis och han står och trampar och klipper med ögonen. ♥ Sötis…

patrik-sjoberg

Bild lånad HÄR. 

Ja nu kanske du undrar varför jag har en bild på Patrik Sjöberg här? Jo hörni, jag måste berätta en så jäkla pinsam grej som hände igår när vi var på Pontonen. Alltså, jag stod i toalettkön när plötsligt höjdhopparen Patrik Sjöberg kom och ställde sig precis bredvid mig. Jag blev lite starstrucked sådär med nåt glas vin innanför västen dessutom så jag sa HEJ! Han tittade ned på mig och sa HEJ. Här skulle jag liksom bara låtit det vara så… Men nä serru, det är här min mun fortsätter snacka och hjärnan stänger av sig själv.

”Ja alltså jag vet ju att du är Patrik Sjöberg” hör jag  mig själv säga.

Ööööhh… alltså va? Jag fattar inte, varför är jag bara inte tyst? Han tittar på mig lite frågande men svarar artigt, ja precis det är jag det. Här skakar jag också hans hand och presenterar mig som Nina. Det är heller inte nog här utan jag fortsätter…. med en avstängd hjärna.

”Bra kämpat!” säger jag lite sådär peppande med hög röst.

Ööööööööööh…. QUE? Vad i h-e menade jag med det??? Det jag VILLE få fram var att jag tyckt att han varit en duktig sportsman. Men det kom ut i en helt annan konstellation. Han tittade på mig, om än ännu mer konfunderad och så sa han ”TACK!” Ämen Niiiiiiiiiiina för faaaaaaaasen. Här öppnade sig tack och lov toalettdörren så jag kunde gå och spola ner mig själv i toalettstolen! Ämen……jag satt där inne och ba: ”VA I H-E VAR DET JUST SOM HÄNDE DÄR UTANFÖR?” När jag hörde att han fick plats på den andra toaletten sprang jag ut och till vårt bord. Berättade för tjejerna vad jag sagt så alla fick sig ett gott skratt…sen höll jag mig väldigt gömd för honom resten av kvällen kan jag säga. 😀

Japp, så kan det gå! Nu ska jag fortsätta drösa i soffan här…

Ha en fin kväll!

Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
7 years ago

Jag skulle nog också tappat hjärnan om jag mött Patrik Sjöberg bara så där. Men jag tycker inte du sa nåt konstigt, du sa ju inte typ hej jag heter Nina och jag fyllde år i förrgår ! Jag skulle nog fått helt hjärnsläpp!! 🙂

Katrin
Katrin
7 years ago

Haha, sånt som händer

Ann-Marie L
7 years ago

Oj oj, ibland så är ju inte hjärnan påkopplad helt enkelt, du får väl trösta dej med att OM du ni skulle träffa honom igen så känner han nog inte igen dej – om det inte händer den här veckan för då är ju det möjligt att ditt ansikte känns bekant

Malin jinnemo
Malin jinnemo
7 years ago

Hej en fråga ang din väska du har bredvid dig , den när du sitter på bänken . Är det ett enda stort fack el ngt mindre fack oxå, Hoppas du fattar vad jag menar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin jinnemo
7 years ago

Det är ett ena stort fack, sem finns det ett litet på insidan också där jag brukar ha telefon, läppglans, on och sånt.

Malin jinnemo
Malin jinnemo
Reply to  Niiinis
7 years ago

Tack , det blir en sådan väska för migHar velat mellan denna stora och den mindre , börjar med den stora.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin jinnemo
7 years ago

Den är underbar, älskar den! Du hittar den HÄR -> http://lidbyliving.tictail.com/product/v%C3%A4ska-weekend-diamond-jeans

Nästa inlägg

Glutenfria Chocolate Chip Cookies

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x