Dagen i Örebro

Go´kväll!

Jag sitter och slöglor på ”Halv åtta hos mig”. Det är något som är helt ok kul efter sommaren känner jag…det här med alla nya serier och program som börjar. Ikväll börjar IDOL också, DET är ju åt som är riktigt jäkla skoj, det ledsnar jag aldrig på! 😀

Åh hörrni, jag känner hur jag blir hängigare och hängigare här. Kan inte ni hålla tummarna för mig så jag slipper någon rejäl körare, då skulle jag bli glad. ♥ Ska snorta ingefära tammetusan…. 😉 Å du, tack för dina kommentarer och tips.

Jaha, idag var vi till fina Örebro. Tony gick på möte på sitt håll, och jag på mitt. Jag hälsade på Sussi (fd svägerska till mig) på hennes hotell i Örebro. För dig som inte läst här tidigare så var vi där och firade bröllopsdag förra året. Så mysigt och så fint i deras superlyxiga suit. HÄR har jag skrivit ett inlägg om det (sorry för bilder som inte syns, de försvann massor med bilder när jag flyttade bloggen, teknikerna tittar på det men det är ett otroligt tidskrävande jobb). Vi hade en magisk helg…alltså på riktigt. Ibland blir det bara så galet lyckat. Det är dom gångerna man ska leva på och minnas tillbaka till. ♥

IMG_2918

Det lite roliga är att hotellet ju inte ser ut för något utanpå egentligen. Man kan liksom inte tro att här gömmer sig ett vackert hotell med superfina rum.

IMG_2915 IMG_2917

Välkomnande fin entré med färska blommor på bordet varje vecka. ♥

IMG_2914

När man kliver in lite längre i lokalen så kommer man till det här coola stället. Här är det plats för ”häng” och konferenser t ex.

IMG_2908 IMG_2910 IMG_2912

Så fint va? Jag är så stolt över min fd svägerska för hon är verkligen skitduktig på det hon gör. Därför tänker jag göra massor med reklam för hennes fina hotell (helt gratis för dig som undrar) här så ni kan få tips på ett härligt stället att ev besöka i framtiden. HÄR kan du kika mer på hotellet och boka. Vi kom på att Örebro ju ligger ganska så bra geografiskt om man bor i mellansverige. Självklart kan man ju välja att ta en längre tur också om man inte bor alls i mellansverige. Örebro är fint, 140.000 invånare tyckte jag Sussi sa. Jag MÅSTE köra lite events där känner jag! För mig tar det ca 1 timma och en kvart att åka dit med bil. För Stockholmare tar det ca 2 timmar och en kvart med bil… Japp, så var det med! 🙂

IMG_2920

På vägen hem for vi förbi Erikslund och käkade en ”superdupersnabblunch” och snabbkikade på lite kläder. Ytterligare ett tips till dig…. jag tog en sån här god. Grönsaksbullar med bönsallad för jag var inte så hungrig. Asså, HUR GOTT? Sen fick jag se att dom fanns att köpa i frysdisken så jag köpte hem en pöse så nu har vi ätit det till kvällsmat. Milo tyckte det var supergott också!

Jahapp… nu ska jag kolla på IDOL!

Stor kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Bor ju i Örebro . Ligger perfekt typ mitt i mellan Stockholm och Göteborgs. (Nästan) åker ganska ofta till Enköping från Örebro och med tåget tar det bara en timme och tio-femton minuter. Ikväll har jag gjort en ny satts ingefärashot testade kanel och gurkmeja för första gången. Har inte varit förkyld sedan 2011. Men så har jag druckit ett antal liter shots och gjort frukt/grönsaks drinkar på ett antal kilo morötter apelsiner mm. så kör på nu så ska du se du är frisk och kry i helgen!

Annika W
Annika W
7 years ago

Jaaa kom hit för ett event, jag är på!

Nästa inlägg

Ingefärsshot som håller förkylningarna borta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x